Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ζήτησε συγγνώμη… στον Ευαγγελάτο! «Άδειασε» τους απλήρωτους συναδέλφους του που εισέβαλαν στο ΥΠΕΘΑ, ο πρόεδρος του σωματείου… (video)


Στο σκαμνί του γνωστού τηλεδικαστηρίου των απεργιακών αγώνων, του ΣΚΑЇ, καταδέχτηκε να καθήσει ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά (οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι για εφτά μήνες…), λίγες ώρες μετά την εισβολή τους στο ΥΠΕΘΑ και τον ξυλοδαρμό τους από τα ΜΑΤ.

Δήλωσε πλήρη υποταγή στον «πρόεδρο» Ευαγγελάτο και την «εισαγγελέα» Πυργιώτη που του το ξέκοψε με ύφος που δεν σήκωνε καμιά αμφισβήτηση: «δεν υπάρχουν λεφτά»!

Ο πρόεδρος «άδειασε» τους «κακούς» συναδέλφους του ζητώντας «συγγνώμη», κερδίζοντας έτσι την... επιείκεια  του «δικαστηρίου»…



3 σχόλια:

Κόκκινος Τύπος είπε...

Ευχαριστούμε!

Αναδημοσιεύσαμε την ανάρτησή σου εδώ:

http://kokkinostupos.blogspot.gr/2012/10/video_4.html

Καλή δύναμη!

faros είπε...

Τι να πει κανείς ...

Ξεφτίλες ...

Elva είπε...

Καλημερα φιλε oikodome

(αντιγραφω το σχολιο-απαντηση μου στο γλομπινγκ)

Δεν τις ηξερα αυτες τις εξελιξεις και λυπαμαι αφανταστα για λογαριασμο του προεδρου του σωματείου των εργαζομένων στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά! Το οτι παραμένουν απλήρωτοι για εφτά μήνες δεν τον εκανε να ντραπει να ζητησει και...«συγγνώμη» απο πανω; (!!)

Εκει εχουν φτασει τον κοσμο οι κυβερνησεις αυτες δεν ξερουν καλα καλα ποιο ειναι το συμφερον τους οι εργαζομενοι και ποιοι τους στερουν κι απο το δικαιωμα να το απαιτησουν!