Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Κ. Πελετίδης: «Δεν μπορούμε να βλέπουμε τον αρχηγό τους να παίρνει την πολιτική ευθύνη ενός εγκλήματος και εμείς να μην παίρνουμε την πολιτική ευθύνη να μη γίνονται εγκλήματα»…


Για την δίωξή του και το παλλαϊκό κίνημα συμπαράστασης, μίλησε στην «ΕΡΤ 1» ο Κώστας Πελετίδης το πρωί της Τρίτης 14 Φλεβάρη σχετικά με την άρνησή του να παραχωρήσει δημόσιους χώρους στην εγκληματική, ναζιστική Χρυσή Αυγή.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Πατρέων, η απόφαση αυτή που είχε ληφθεί ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων, το 2015 και αποτύπωνε το αίσθημα του Πατραϊκού λαού να απομονώσει τη ναζιστική οργάνωση. «Δεν μπορούμε να δεχτούμε το δηλητήριο που εκπέμπει», επισήμανε ο Κ. Πελετίδης υπενθυμίζοντας τις μάχες που έχουν δώσει οι δημότες της πόλης ενάντια στις λογικές «αίμα μόνο για Έλληνες, τρόφιμα μόνο για Έλληνες».

«Ο λαός πρέπει με τη στάση του να τους βγάλει έξω από την πολιτική ζωή της χώρας, είναι το πλέον συστημικό κόμμα που στρέφεται ενάντια στους βιοπαλαιστές, ενάντια στους πρόσφυγες και μετανάστες που προσπαθούν να επιβιώσουν, ενώ είναι όργανα των εφοπλιστών και του κεφαλαίου», σημείωσε χαρακτηριστικά.
902

Δεν υπάρχουν σχόλια: