Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Μετά από μια πετυχημένη περιοδεία σε Βόρεια Κορέα, Κούβα, Βιετνάμ και Σοβιετική Ένωση (πριν το '58)… έρχεται επιτέλους στην Αθήνα!! TOTEM 26/02 LIVE at MODU ft.PsyClinic TactiX & DjSet AfterParty


-ΠΆΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΣ- "Κρύφτε τις γυναίκες σας, κρύφτε τα παιδιά,/ τα ορκ και τα κουνάβια βγαίνουν παγανιά." -Κένυ το Πάντα

Η στιγμή που κανένας δεν ήξερε ότι ήθελε να ζήσει, μέχρι τώρα που διαβάζει αυτές τις γραμμές και το συνειδητοποιεί, έφτασε.
Παραμονές Καθαράς Δευτέρας, η πιο βρώμικη Κυριακή του χρόνου θα έχει έδρα τον γνώριμο και φιλόξενο χώρο του MODU, για ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα με σαμουράι, ζόμπι, νερόφιδα, τσουπακάμπρα, ιαγουάρους και μια τηγανιτή καραβίδα.

Η παράσταση με τίτλο "Πάντα Έτοιμος" έρχεται επιτέλους στην Αθήνα, μετά από μια πετυχημένη περιοδεία σε Βόρεια Κορέα, Κούβα, Βιετνάμ και Σοβιετική Ένωση πριν το '58 μέσω time traveling. Η παράσταση έχει κερδίσει 3 Τόνυ Μοντάνα και ένα Τόμμυ Γουαϊσό. O μισητός αρχαίος δικτάτορας Κένυ το Πάντα έχει γράψει τη μουσική, τους στίχους, σκηνοθετεί, πρωταγωνιστεί, έχει φτιάξει τη χορογραφία, τα σκηνικά (κάρφωσε όλα τα μαδέρια μόνος του, με σκερπάρνι), σερβίρει καφέ και κάνει και κονσομασιόν.


Αφήστε λοιπόν τους άλλους να μετράνε ζύγια στους χαρταετούς, και ελάτε να πετάξουμε μαζί ντομάτες, αγκούρια, φέτα, πιπεριές και κρεμμύδια στον Τοτέμ (και τους PsyClinic TactiX οι οποίοι θα έχουν το ρόλο του μπαλέτου stealth), γιατί θέλει να φτιάξει μια χωριάτικη.
Γουλβερίιιιινα, Χέεεερυ Πότερ,
Σας περιμένουμε...
p.s.: Θα ακολουθήσει σοβαρό DJ Set από Coffee Break Cookies (Coffee Break Cookies)
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: