Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας: Καμία ανοχή στους νοσταλγούς του Χίτλερ και τις φασιστικές ρατσιστικές αντιλήψεις! Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση για τις ευθύνες της στην αποφυλάκιση του φασίστα δολοφόνου Ρουπακιά


Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση για τις ευθύνες της στην αποφυλάκιση του φασίστα δολοφόνου Ρουπακιά, στελέχους της Χρυσής Αυγής, που έχει ομολογήσει το έγκλημά του.

Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση υποτίθεται ότι νοιάζεται για το δράμα των προσφύγων δεν κάνει τίποτα για να ολοκληρωθεί η δίκη των στελεχών της Χρυσής Αυγής, για να τιμωρηθούν για τα εγκλήματά τους. Αντίθετα τους επιτρέπεται προσχηματικά να κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας, ενώ όταν πρόκειται για απεργία, προκειμένου να φιμώσει τον αγώνα των εργαζομένων επιστρατεύει τη δικαιοσύνη ώστε να βγει "παράνομη και καταχρηστική".

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει τεράστιες πολιτικές ευθύνες. Ευθύνες έχουν και όλοι αυτοί που τα τελευταία χρόνια έχουν θρέψει το φασισμό.

Καλούμε τους συναδέλφους να απομονώσουν τη Χρυσή Αυγή, να ντρέπονται οι Χρυσαυγίτες να εμφανιστούν στα εργοτάξια , σε χώρους δουλειάς και στις γειτονιές μας.

Καμία ανοχή στους νοσταλγούς του Χίτλερ και τις φασιστικές ρατσιστικές αντιλήψεις.

Η Διοίκηση


                                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια: