Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Αθήνα - Πάτρα, 220 χιλιόμετρα, 8 μέρες: Να ενώσουμε τις δυνάμεις όλοι μαζί σε αυτήν την πορεία, στον αγώνα ενάντια στην ΑΝΕΡΓΙΑ - Κώστας Πελετίδης: Άνεργε, δεν είσαι μόνος, είμαστε πολλοί, είμαστε χιλιάδες (VIDEO)


Για την πορεία των 220 χιλιομέτρων και των οκτώ ημερών από την Πάτρα μέχρι την Αθήνα για την ανεργία μιλά ο δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης στο portal 902.gr, καλώντας όλους τους ανέργους να περπατήσουν όσο μπορούν, έστω και 100 μέτρα, και να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένα μεγάλο και μακρύ αγώνα.

Στην πορεία θα πάρουν μέρος συνδικάτα εργαζομένων και φορείς από την Πάτρα και άλλες πόλεις, ενώ τη στήριξή τους έχουν δηλώσει δήμοι που είναι κατά μήκος της διαδρομής.

Τονίζει ότι δεν πρέπει να είμαστε παρατηρητές του προβλήματος της ανεργίας και καλεί τον κάθε άνεργο να βγει από το σπίτι του, «να ενώσουμε τις δυνάμεις όλοι μαζί σε αυτήν την πορεία, σε αυτόν τον αγώνα».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πάρα πολύ καλή πρωτοβουλία του δημάρχου της Πάτρας και των συνδιοργανωτών αυτής της πορείας αλλά πολύ φοβάμαι οτι οι περισσότεροι άνεργοι προτιμάνε το επίδομα ανεργίας και την ελεημοσύνη των διαφόρων ΜΚΟ παρά να ν' αγωνιστούν για να έχουν δουλειά. Αυτή την εντύπωση εχω σχηματίσει.