Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Ρίτα Ζορμπά-Ζιώβα: Οι δυσκολίες και τα αδιέξοδα δεν είναι μονόδρομος! Εμπιστέψου τώρα το ΚΚΕ

«Ειπώθηκαν ψέματα, που ντράπηκαν και τα ίδια,
μια και δεν ντρέπονταν τα στόματα που τα 'λεγαν». 
 (Μενέλαος Λουντέμης)

Τα κόμματα που ψήφισαν τα μνημόνια, διεκδικούν πάλι την ψήφο σου, με ψεύτικες υποσχέσεις και κοροϊδίες. Θέλουν να σε ξεγελάσουν ακόμα μια φορά και να αποκτήσουν την κοινοβουλευτική δύναμη ώστε να ολοκληρώσουν την υλοποίηση των αντιλαϊκών μέτρων, που απαιτούν τα μεγάλα συμφέροντα και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Την ώρα που  η εργατική τάξη, η αγροτιά, οι αυτοαπασχολούμενοι και οι οικογένειές τους ζούνε έναν καθημερινό εφιάλτη της επιβίωσης, τα μονοπώλια συνεχίζουν να απολαμβάνουν τα ίδια προκλητικά προνόμια.

Έχουν ήδη πάρει θέση για να αρπάξουν το ζεστό χρήμα που προβλέπει η δανειακή σύμβαση και που θα εξασφαλίσουν τα ματωμένα πλεονάσματα. Στο όνομα δήθεν των επενδύσεων και των θέσεων απασχόλησης, θα ξεκοκαλίσουν και το τελευταίο ευρώ που θα πέσει στο τραπέζι από τη δική σου αφαίμαξη.

Όσοι είχατε φύγει από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, με την ελπίδα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει κάτι καλό και τώρα έχετε δικαιολογημένα απογοητευτεί, μην κάνετε το λάθος και ξαναγυρίσετε στα κόμματα του κατεστημένου. Καταδικάστε τον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, τους ΑΝΕΛ, τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, των μνημονίων που σε οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση.
Μη χαραμίζεις την ψήφο σου στον ΣΥΡΙΖΑ 2, τη Λαϊκή Ενότητα. Με τη γνωστή χρεοκοπημένη αντιμνημονιακή ρητορεία. Με προτάσεις τους, όπως έκανε πριν τις εκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ 1, στηρίζουν την κυριαρχία των μονοπωλίων και σε καταδικάζουν στη θέση που ήδη βρίσκεσαι.

Γύρισε την πλάτη στη φασιστική δημαγωγία της Χρυσής Αυγής.

Εμπιστέψου τώρα το ΚΚΕ

Αποκάλυψε έγκαιρα το ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που σε οδήγησε στη σημερινή κατάσταση όταν όλοι οι άλλοι πανηγύριζαν. Υπεράσπισε τα δικαιώματά σου καταθέτοντας προτάσεις νόμου και τροπολογίες στη Βουλή για την ανακούφισή σου.

Το ΚΚΕ είναι εγγύηση

Για να υψωθεί ένα ισχυρό τείχος απέναντι στα μνημόνια και τα νέα μέτρα που τσακίζουν το εισόδημά σου και σε οδηγούν στη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Για να δυναμώσει η λαϊκή πάλη, να αποκτήσει  αντοχή, προοπτική, στοχεύοντας τον πραγματικό ένοχο.
Για να δυναμώσει η αμφισβήτηση γι ́ αυτόν το δρόμο ανάπτυξης.
Για να διαμορφωθούν προϋποθέσεις για ριζικές αλλαγές υπέρ του λαού.

Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ στοχεύει στην κατάργηση της οικονομικής και πολιτικής κυριαρχίας των μονοπωλίων.

Η εργατική - λαϊκή εξουσία, κοινωνικοποιεί τα μέσα παραγωγής, επιβάλλει κεντρικό επιστημονικό σχεδιασμό, αλλάζει το κριτήριο της παραγωγής με στόχο την κάλυψη των λαϊκών αναγκών.

Γι’ αυτό μπορεί να απελευθερώσει τις μεγάλες παραγωγικές δυνατότητες της χώρας, να προσφέρει σταθερή δουλειά με δικαιώματα, σε σένα και τα παιδιά σου, την ποιότητα ζωής που έχεις ανάγκη χωρίς το βραχνά των χρεών και της εξαθλίωσης.

 Οι δυσκολίες και τα αδιέξοδα δεν είναι μονόδρομος!

Στις 20 του Σεπτέμβρη,

Το στοίχημα για το λαό είναι πώς θα αναδειχθεί πιο ισχυρός μετά τις εκλογές, για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την κλιμάκωση της αντιλαϊκής επίθεσης.

Χρειάζεται ο λαός να οργανώσει την πάλη του για να μπορέσει να αποτρέψει και να πει το μεγάλο όχι στα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους με συνέπεια, και αυτή η συνέπεια σημαίνει στήριξη του ΚΚΕ.

Για να μπει στο επίκεντρο της συζήτησης, της πολιτικής αντιπαράθεσης, το πώς θα ικανοποιηθούν οι ανάγκες του λαού και όχι τα κέρδη των μονοπωλίων.

Γιατί  ή θα ικανοποιηθούν οι ανάγκες του καπιταλιστικού κέρδους ή θα ικανοποιηθούν οι λαϊκές ανάγκες, μέσος δρόμος δεν υπάρχει.

Εμπρός λοιπόν!!!

 


Ρίτα Ζορμπά-Ζιώβα - Υποψήφια Βουλευτής  Άρτας
Φαρμακοποιός, Αντιπρόεδρος  φαρμακευτικού Συλλόγου Άρτας
Αντιπρόσωπος  στον Πανελλήνιο Φ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: