Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Η παλιά πουτ@ν@ (του συστήματος) και ο πρωτάρης...


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ - Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ι Κ Ο: Μόλις τώρα διέρρευσε ότι την πρόταση του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ την έκανε ο Σόιμπλε και φυσικά την αποδέχτηκε ο ΤΣΙΠΡΑΣ. Λέγεται ότι γινόταν σκληρή διαπραγμάτευση γύρω από πολλά σχέδια και προτάσεις, οι οποίες ως στόχο είχαν να βρεθεί μια ταχτική η οποία ΚΑΙ τους λυκοσυμμάχους θα ικανοποιούσε και τον ΣΥΡΙΖΑ θα εμφάνιζε ως έχων την αποδοχή του λαού.

―Καταλαβαίνω απόλυτα τη μεγάλη δυσκολία που έχεις να δεχθείς ένα ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ για τη χώρα σου, την Ελλάδα λέει ο Σόιμπλε στον Τσίπρα. Όμως μη σε στεναχωρεί τίποτα. Εξ’ άλλου για αυτό είμαστε εμείς εδώ οι ΠΑΛΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Είμαστε εδώ για να βοηθάμε -με το αζημίωτο φυσικά- κάτι νεοφερμένους ΥΠΗΡΕΤΕΣ σαν εσένα. Λοιπόν άκου με τι θα κάνεις για να ξεγελάσουμε τον ελληνικό λαό και να τον κάνουμε συνένοχο. Θα προτείνεις ένα ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ με ένα ΝΑΙ και ένα ΟΧΙ. Εμείς ΟΙ ΤΡΟЇΚΑΝΟΙ μαζί με όλο το παλαιοκομματικό και διεφθαρμένο σύστημα θα υποστηρίζουμε το ΝΑΙ και σεις, ο νέος ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ θα υποστηρίζετε το ΟΧΙ. Η μεταξύ μας όμως συμφωνία κ. ΤΣΙΠΡΑ θα είναι η εξής:
Εάν επικρατήσει το ΝΑΙ κερδίζω.
Εάν επικρατήσει το ΟΧΙ χάνεις!

Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ πετάγεται όρθιος και αρχίζει να αναφωνεί: Τέλειο! ΣΑΤΑΝΙΚΟ! Καταπληκτικό. Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ κ. ΣΟΙΜΠΛΕ με μία μικρή διευκρίνηση. Θα προηγηθεί μια ανακοίνωση που θα κάνει λόγο για ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ.

―Εννοείται βρε κουτό, του απαντάει ο ΣΟΙΜΠΛΕ και έτσι μας φόρτωσαν το Αριστερό Τρίτο Μνημόνιο, ΛΑΕ ΜΟΥ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΕ και ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΕ!

ΥΓ. Να μην το ξεχάσω. Η συμφωνία περιελάμβανε και έναν όρο: Ο Μέσσι των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ο γνωστός ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ θα αναλάμβανε την προπαγάνδα για την φιλολαϊκότητα του ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!

ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...συγνώμη ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

Βασίλης Ζιώβας

Δεν υπάρχουν σχόλια: