Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Θανάσης Παφίλης στη Χρυσή Αυγή: Είστε απόγονοι των κουκουλοφόρων της κατοχής (VIDEO)


«Μπροστά στη δίκη τη 'στρίβουν' και προσπαθούν να παριστάνουν τις αθώες περιστερές», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή.

«Η Χρυσή Αυγή είναι ναζιστική εγκληματική οργάνωση. Είναι εγκληματική οργάνωση από την ίδια της την ιδεολογία και κανένας δεν πρέπει να δίνει άλλοθι», τόνισε ο κ. Παφίλης προσθέτοντας ότι «χωρίζει τους ανθρώπους σε άριους και σε κατώτερους, ανάλογα με τα χρώματα, με τη θρησκεία, με τον πολιτισμό».

«Μην κοιτάτε τώρα που δεν τολμάνε να τα πουν. Όταν είναι αλλού τα λένε. Έχει στόχο να αφανίσει οτιδήποτε είναι εναντίον αυτού του πράγματος και να εδραιώσει τη νέα τάξη πραγμάτων όπως την ονειρευόταν ο ίδιος ο Χίτλερ, που τον είχαν Ευαγγέλιο. Δεν έχουν το θάρρος να το υπερασπιστούν, σκύβουν το κεφάλι», υπογράμμισε και συνέχισε:

«Είναι εγκληματική οργάνωση γιατί έκανε εγκλήματα και τα καθοδηγούσε. Ασκήσεις με μαχαίρια σε μετανάστες, τα ξεχάσατε; Το ότι δεν είχαμε θύματα ήταν τυχαίο. Δολοφονικές ήταν όλες οι επιθέσεις και βουλευτές της πρωτοστατούσαν».

«Τώρα μπροστά στη δίκη τη 'στρίβουν' και προσπαθούν να παριστάνουν τις αθώες περιστερές. Είναι λοιπόν εχθροί του λαού και ας παρουσιάζονται διαφορετικά», σημείωσε.

«Όταν εμείς και η πλειοψηφία του ελληνικού λαού πολεμούσαμε τους Γερμανούς, οι πρόγονοί τους ήταν ταγματασφαλίτες. Είναι πολιτικοί απόγονοι των κουκουλοφόρων της εποχής. Είναι απόγονοι της χούντας, την υποστήριξαν και την υποστηρίζουν.

Όλοι αυτοί μέσα σε αυτό το κλίμα τολμούν να κρίνουν τους κομμουνιστές και τους αγώνες του λαού μας. Η θέση τους είναι εκεί που τους ταιριάζει. Στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Και ενόψει της δίκης, δεν θα πρέπει κανένας να διστάσει στο ότι είναι εγκληματική οργάνωση, ναζιστική οργάνωση», κατέληξε ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά καρφιά για την κα Κωνσταντοπούλου και τους υπολοιπους που ... μιλάνε για μια σοβαρή και όχι και τόσο κακή χρυσή αυγή.