Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Άρτα


Πολιτική συγκέντρωση όπου παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ έγινε την Κυριακή στην Άρτα.

Χαιρετίζοντας τη συγκέντρωση ο υποψήφιος βουλευτής - συνεργαζόμενος με το ΚΚΕ Λεωνίδας Γεωργούσης, ο οποίoς αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους -παρότι προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ- συμπορεύθηκε με το ΚΚΕ στις εκλογές, τόνισε ιδιαίτερα τη συνάντησή του με το ΚΚΕ όλα αυτά τα χρόνια στους αγώνες για το αντιπάλεμα της συγκεκριμένης πολιτικής που πάντα είχε σαν στόχο την εργατική τάξη, τους συνταξιούχους, τους ανέργους και τους μισθωτούς.

Η κεντρική ομιλία πραγματοποιήθηκε από τον Κώστα Μπάτσικα, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην αρχή της ομιλίας του αναφέρθηκε στην κινδυνολογία και τους εκβιασμούς που ασκούν στο λαό ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, καθώς και στις ψεύτικες υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ λένε ψέματα ότι δεν θα πάρουν και άλλα αντιλαϊκά μέτρα μετεκλογικά μιας και αυτά αποτελούν κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της στρατηγικής του μεγάλου κεφαλαίου που συνυπογράφουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου».

Από την άλλη σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί εναλλακτική λύση υπέρ του λαού. Η ηγεσία του δίνει εξετάσεις στους δανειστές, στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τους επιχειρηματικούς ομίλους, λέγοντας ψέματα στο λαό ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να αλλάξει και να γίνει φιλολαϊκή.

Και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικούν το ρόλο του ικανότερου διαχειριστή για τα συμφέροντα του κεφαλαίου και όχι για τα συμφέροντα του λαού, από τον οποίο κρύβουν ότι η ρύθμιση του χρέους είτε με την πρόταση της ΝΔ είτε με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει σε συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση, άρα θα συνοδεύεται με νέες αντιλαϊκές δεσμεύσεις, τόνισε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ανέφερε την ανάγκη να ψηφιστεί μαζικά το ΚΚΕ για να είναι ακόμη πιο δυνατό την επόμενη μέρα που η Ευρωπαϊκή Ένωση με τα μνημόνια διαρκείας θα είναι εδώ, για μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση που θα ανοίγει το δρόμο για τη Λαϊκή Συμμαχία, για την ανατροπή.

Τελειώνοντας ζήτησε από τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, τους φίλους και οπαδούς να δώσουν μαζικά και δυναμικά τη μάχη του ψηφοδελτίου στις 2 εβδομάδες που απομένουν μέχρι τις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: