Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Κουίζ...(ζζζζζζζζζζζ...)

Ποιος είπε τα παρακάτω;
«Αντίδοτο στην διαφαινόμενη τακτική της "καμένης γης" συνεχίζει να αποτελεί η πρόταση που διατυπώθηκε από τον Σ. Θεοδωράκη την Παρασκευή, για την συμφωνία υπερψήφισης του Στ. Δήμα από την σημερινή Βουλή με ταυτόχρονη προκήρυξη εκλογών για τα τέλη Ιανουαρίου ή την 1η Φεβρουαρίου. Μια τέτοια συμφωνία θα αποφόρτιζε το κλίμα στέλνοντας θετικά μηνύματα στην ΕΕ και την διεθνή κοινή γνώμη, ενώ θα βοηθούσε και τις επιχειρήσεις που επηρεάζονται αρνητικά από το πολιτικό κλίμα εν μέσω εορτών».
Εχουμε τις εξής επιλογές:
- Ο Πιερ Μοσκοβισί;
- Ο πρόεδρος του ΣΕΒ;
- Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ;


Απάντηση: Το παραπάνω έγραψε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Κούλογλου στην ιστοσελίδα TVXS. Και η έγνοια για εκλογή Προέδρου ώστε να στείλουμε θετικά μηνύματα στην ΕΕ, είναι ενδεικτική για το πόσο αντιμνημονιακά σκέφτονται εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Κοινώς, πόσο ξεδιάντροπα κοροϊδεύουν το λαό...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση κρίσεως. Δηλαδή δεν θα μπορούσε να είναι και τα τρία η απάντηση; Ενας ευρωβουλευτής του Σύριζα δεν μπορεί να γίνει και πρόεδρος του ΣΕΒ και να πάρει κάποια στιγμή και τη θέση του Μοσκοβισί;;; Φαίνεται σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας αυτό; Εμένα καθόλου.