Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Την Κυριακή στην Καισαριανή ψηφίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση. Εκλέγουμε δήμαρχο τον Ηλία Σταμέλο


Στην  Καισαριανή επαναλαμβάνεται αύριο ο β' γύρος των δημοτικών εκλογών, με το λαό της πόλης να έχει την ευκαιρία, ενισχύοντας αποφασιστικά το ψηφοδέλτιο που στηρίζει του ΚΚΕ, το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με υποψήφιο δήμαρχο τον Ηλία Σταμέλο, να εκλέξει μια αγωνιστική δημοτική αρχή που θα είναι στήριγμα στην πάλη του και όχι διαχειριστής της αντιλαϊκής πολιτικής εναντίον του.

Αν και έχει περάσει λίγος καιρός από τις τελευταίες εκλογές, υπάρχει πείρα σημαντική, που πρέπει να προβληματίσει τα εργατικά - λαϊκά στρώματα πηγαίνοντας στην κάλπη. Μπορούν να βγάλουν συμπέρασμα: Στους δήμους όπου ο λαός εμπιστεύτηκε τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στις εκλογές του Μάη, οι δήμαρχοι και οι δημοτικοί της σύμβουλοι μπαίνουν μπροστά στις κινητοποιήσεις που αναπτύσσονται από το εργατικό - λαϊκό κίνημα, στηρίζοντας τα αιτήματα των εργαζομένων, των ανέργων και της νεολαίας. Εχουν ως πρώτη τους προτεραιότητα τα μέτρα για την ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων. Δε διστάζουν να απειθαρχήσουν στις εντολές κυβέρνησης και υπουργείου Εσωτερικών για την «αξιολόγηση». Δεν επικαλούνται τους αντιλαϊκούς νόμους για να αποφύγουν τη λήψη φιλολαϊκών μέτρων.

Ο λαός της Καισαριανής μπορεί να αξιοποιήσει την πείρα του από τα δείγματα γραφής του νέου δημάρχου και διεκδικητή του δήμου, που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ: Στους μόλις δύο μήνες θητείας έδειξε ότι παραμένει πιστός και υπάκουος υπηρέτης της λογικής «δήμος - επιχείρηση, με δημότες - πελάτες», αρνήθηκε μέτρα ανακούφισης των πιο φτωχών νοικοκυριών κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού, επικαλούμενος τις «απαγορεύσεις» της «αποκεντρωμένης διοίκησης», αποφεύγοντας το δρόμο της διεκδίκησης.

Δείτε τι απαντάει ο Ηλίας Σταμέλος, υποψήφιος δήμαρχος Καισαριανής, για τις προτεραιότητες της «Λαϊκής Συσπείρωσης», για το πώς μια δημοτική αρχή μπορεί να διεκδικήσει μέτρα ανακούφισης του λαού και τι επισημαίνει προς τους δημότες που στον πρώτο γύρο είχαν επιλέξει άλλο ψηφοδέλτιο:


Τα διαδικαστικά των εκλογών

Στην Καισαριανή διεξάγεται ο δεύτερος γύρος μεταξύ της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με υποψήφιο δήμαρχο τον Ηλία Σταμέλο, και της «Συνεργασίας Πολιτών Καισαριανής» (πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ).
Επομένως, οι εκλογείς στην Καισαριανή δε βάζουν σταυρό στα ψηφοδέλτια που επιλέγουν (αν βάλουν σταυρό το ψηφοδέλτιο καταμετράται στον αντίστοιχο συνδυασμό). Για περισσότερες πληροφορίες οι εκλογείς μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ. 210.72.35.267 και 6977.077.985.

Δεν υπάρχουν σχόλια: