Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Δεν έφταναν οι απλές «μεταγραφές»: Κοινό ψηφοδέλτιο ΠΑΣΚΕ - "Αυτόνομης Παρέμβασης" (ΣΥΡΙΖΑ) στις εκλογές των εφοριακών!


Με κοινό ψηφοδέλτιο κατεβαίνει η ΠΑΣΚΕ με την «Αυτόνομη Παρέμβαση» (ΣΥΡΙΖΑ)  στις εκλογές για την ανάδειξη ΔΣ και αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία που θα πραγματοποιηθούν στις 11 Νοέμβρη στο Σύλλογο Υπαλλήλων ΔΟΥ Λάρισας.

Το κοινό ψηφοδέλτιο φέρει τον τίτλο «Δημοκρατική Ενωτική Κίνηση Ανατροπής Εφοριακών Νομού Λάρισας».

Όπως αναφέρει η ΔΑΣ Εφοριακών του νομού, «οι "μνημονιακοί" των ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ κλπ. και οι "αντιμνημονιακοί" των παρατάξεων του ΣΥΡΙΖΑ συνεργάζονται και μπορούν αν χρειαστεί να στεγάζονται στα ίδια ψηφοδέλτια, γιατί βρίσκονται στην ίδια μπάντα: Με το μεγάλο κεφάλαιο και το κράτος τους, μακριά από τις ανάγκες και τα συμφέροντα των εργαζομένων».

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Μια χαρά απ’ ό,τι φαίνεται τα βρίσκουν "μνημονιακοί" και "αντιμνημονιακοί" στον κλάδο μας (και όχι μόνο)! Δεν έφταναν οι απλές "μεταγραφές" πρώην πρωτοκλασάτων στελεχών της ΠΑΣΚΕ στα διάφορα ψηφοδέλτια της ΑΣΚΙ (ΣΥΡΙΖΑ) σε όλη την Ελλάδα, ήρθε ως αποκορύφωμα στο Σύλλογό μας όπου οι παρατάξεις της ΠΑΣΚΕ και της "Αυτόνομης Παρέμβασης" (ΣΥΡΙΖΑ) κατεβαίνουν στις επερχόμενες εκλογές σε κοινό ψηφοδέλτιο που φέρει τον τίτλο "Δημοκρατική Ενωτική Κίνηση Ανατροπής Εφοριακών Νομού Λάρισας".

Κι αν για την ΠΑΣΚΕ, δεδομένης της πτώσης της, την κίνηση αυτή την κατανοούμε, για τους "ριζοσπάστες", "ανατρεπτικούς" της "Αυτόνομης Παρέμβασης" τι να πει κανείς; Ως ΔΑΣ Εφοριακών υπενθυμίζουμε το κεντρικό σύνθημα της ΑΣΚΙ (παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ σε επίπεδο ομοσπονδίας) για τις τρέχουσες εκλογές στον κλάδο μας: "Ανατρέπουμε τα μνημόνια και τα συνδικαλιστικά τους στηρίγματα"! Επισημαίνουμε επίσης ότι ακόμα δεν έχει "στεγνώσει το μελάνι" από την ανακοίνωση-"καταγγελία" της ΑΣΚΙ για κάθοδο ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ σε κοινά ψηφοδέλτια σε πολλούς συλλόγους της χώρας. Εδώ η υποκρισία πάει σύννεφο!

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ! Οι "μνημονιακοί" των ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ κλπ. και οι "αντιμνημονιακοί" των παρατάξεων του ΣΥΡΙΖΑ συνεργάζονται και μπορούν αν χρειαστεί να στεγάζονται στα ίδια ψηφοδέλτια, γιατί βρίσκονται στην ίδια μπάντα: Με το μεγάλο κεφάλαιο και το κράτος τους, μακριά από τις ανάγκες και τα συμφέροντα των εργαζομένων. Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε! Η απάντηση είναι μία:

ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΤΗΣ ΔΑΣ. ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ.

Τώρα συμπόρευση - συστράτευση με το ταξικό κίνημα, τη ΔΑΣ Εφοριακών, το ΠΑΜΕ, τους αληθινούς, αταλάντευτους υπερασπιστές των συμφερόντων των εργαζομένων και του λαού!

Με τον αέρα και την ελπίδα που έφερε η μεγάλη επιτυχία του πανελλαδικού συλλαλητηρίου του ΠΑΜΕ όπου συμμετείχαν 1.000 περίπου συνδικαλιστικές οργανώσεις και δεκάδες χιλιάδες λαού, πρέπει να δυναμώσουμε την οργάνωση και τον αγώνα μας. 

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ - ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10.30 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ». 


(Επιλογή φωτογραφίας: Οικοδόμος)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται.