Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Τη Δευτέρα ξεκινούν οι εκλογές στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας

Τη Δευτέρα ξεκινούν οι αρχαιρεσίες στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας και όλες οι δυνάμεις του έχουν ριχτεί στη μάχη, μεταφέροντας το κάλεσμα ενίσχυσης του Συνδικάτου σε εργαζόμενους και άνεργους οικοδόμους. Στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας βρίσκονται οι 250 οικοδόμοι που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του «Πανοικοδομικού Ταξικού Ενωτικού Συνδυασμού», που στηρίζεται από τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 10 Νοέμβρη έως και την Παρασκευή 14 Νοέμβρη, από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ., στα παραρτήματα και στα κεντρικά γραφεία του Συνδικάτου. Αναλυτικά, τα γραφεία του Συνδικάτου στα οποία θα γίνουν εκλογές είναι τα ακόλουθα: Κέντρο (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος), Κυψέλη (Πατησίων 252), Αιγάλεω (Ελλης και Ανδριανουπόλεως 5), Βόρεια - Βορειοανατολικά (Λεωφ. Μαραθώνος 96), Βύρωνας (Κύπρου 111 - 113), Ζωγράφου (Περιάνδρου 18, Ιλίσια), Ηλιούπολη - Γλυφάδα (Στρ. Σαράφη 40), Μπραχάμι (Καλλιθέας 6), Ιλιον (Μενελάου 33 και Χρυσηίδος), Καλλιθέα (Αριστείδου 92), Μενίδι (Δεκελείας 42), Ν. Ιωνία - Ηράκλειο (Νισύρου 20), Πειραιάς (Ομηρίδου Σκυλίτση 17), Περιστέρι (Θεοφράστου και 40 Εκκλησιών 20). Κάλπη θα στηθεί και στη Νέα Μάκρη (Λεωφόρος Μαραθώνος 110), την Τετάρτη 12/11 (5 μ.μ. - 9 μ.μ.). Εκλογές θα γίνουν και τις πρωινές ώρες σε χώρους δουλειάς, σύμφωνα με πρόγραμμα που έχει αποφασίσει η Εφορευτική Επιτροπή.
  • Αφιερωμένη στη δράση που αναπτύσσει το Συνδικάτο είναι η σημερινή θεματική εκπομπή του διαδικτυακού ραδιοφώνου του ΠΑΜΕ, που θα μεταδοθεί στις 12 το μεσημέρι, με καλεσμένο το Σταύρο Λίτσα, πρόεδρο της απερχόμενης διοίκησης.
  • Ριζοσπάστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: