Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Ανεπιθύμητη στην Αυστραλία η Χρυσή Αυγή

Η Λέσχη Φίλων του ΚΚΕ Μελβούρνης καταδικάζει την επίσκεψη που εξήγγειλαν  ευρωβουλευτές της φασιστικής - ναζιστικής ΧΑ στην Αυστραλία.

«Η παρουσία των ναζιστών - φασιστών στην Αυστραλία συνιστά πρόκληση για τους Έλληνες μετανάστες.

Οι  υπερασπιστές  του Χίτλερ,  των ΕΣ - ΕΣ, των συνεργατών των Ναζί στην Ελλάδα, οι υμνητές της χούντας, είναι ανεπιθύμητοι στην Αυστραλία.

Η Χρυσή Αυγή έχει διαπράξει εγκλήματα, έχει δολοφονήσει, είναι ναζιστική - φασιστική οργάνωση, φορέας της αντιδραστικής ιδεολογίας του λεγόμενου εθνικοσοσιαλισμού.

Προωθεί το ρατσισμό, την "ανωτερότητα της φυλής", τον άκρατο εθνικισμό, τον αντισημιτισμό, και καλλιεργεί το μίσος ανάμεσα στους λαούς.

Εμείς οι Έλληνες μετανάστες έχουμε βιώσει και πολεμήσει το ρατσισμό και τις διακρίσεις. Δεν ξεχνούμε τις ρατσιστικές επιθέσεις, τις απειλές και προκλήσεις που δέχτηκαν για δεκαετίες όλοι οι μετανάστες σε τούτη τη χώρα καθώς και σε άλλες χώρες, όπως στην Αμερική, στον Καναδά, στην Γερμανία και αλλού. Τι σχέση μπορούν να έχουν οι  Έλληνες μετανάστες με τις φασιστικές ορδές που δολοφονούν και χτυπούν μετανάστες, εργάτες συνδικαλιστές; Η παρουσία τους συνιστά προσβολή για κάθε μετανάστη στην Αυστραλία, για κάθε εργαζόμενο. Ενθαρρύνει φασιστικές - ρατσιστικές ομάδες στην Αυστραλία να συγκροτηθούν και να αναλάβουν χτυπήματα και δολοφονικές επιθέσεις ενάντια σε Έλληνες ή άλλους μετανάστες. Δεν πρέπει να υπάρξει καμιά αναμονή ή εφησυχασμός ότι "η Αυστραλιανή Κυβέρνηση παίρνει μέτρα" στο όνομά μας. Τον ναζισμό δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το σύστημα που τον θρέφει, αλλά ο ίδιος ο λαός απομονώνοντάς τον. 

Καλούμε τις κοινότητες, τους συλλόγους, τις ομοσπονδίες,τα συνδικάτα  και τους άλλους μαζικούς φορείς,  με  αποφάσεις τους να μην επιτρέψουν στους φασίστες, στους ρατσιστές της Χρυσή Αυγής να πατήσουν το πόδι τους εδώ, να απομονώσουν και τους ντόπιους εκπροσώπους τους.

"Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον"».

Δεν υπάρχουν σχόλια: