Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Μπαράζ αντιφασιστικών διαδηλώσεων στις 18 Σεπτέμβρη - Στον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα



Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες για τον αντιφασιστικό Σεπτέμβρη στο ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Προγραμματίζονται μεγάλες διαδηλώσεις και συναυλίες στις 18 Σεπτέμβρη στο Κερατσίνι, σε όλη την Ελλάδα και σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες έξω από ελληνικές πρεσβείες.

Στις 18 Σεπτέμβρη στο Κερατσίνι στις 6μμ στον τόπο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, θα πραγματοποιηθεί Παναττικό συλλαλητήριο και θα γίνει πορεία που θα πλημμυρίσει τους δρόμους με χιλιάδες κόσμου. Στις 3μμ, η κίνηση ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, οι φίλοι και η οικογένεια του Παύλου Φύσσα θα προχωρήσουν σε αποκαλυπτήρια μνημείου στη Π.Τσαλδάρη 60 και αμέσως μετα στις 4μμ πραγματοποιούν καλλιτεχνική εκδήλωση.

Μάλιστα, ετοιμάζονται να βαδίσουν προς την Πλατεία Παγκόσμιας Ειρήνης στο Κορυδαλλό όπου θα αφήσουν χιλιάδες μπαλόνια να πετάξουν στον ουρανό. Στις 19 Σεπτέμβρη η κίνηση ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ οργανώνει μεγάλη συναυλία στο Σύνταγμα στις 5μμ. Στο κάλεσμα των διοργανωτών αναφέρεται ότι: "Απευθύνουμε κάλεσμα συσπείρωσης και αποφασιστικής δράσης ώστε να εμποδίσουμε τα σχέδια που εξυφαίνει η κυβέρνηση προκειμένου να αφεθούν ελεύθεροι οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα μέσω της αλλαγής του Ποινικού Κώδικα.

Τα τάγματα εφόδου, όπως αυτό του Ρουπακιά, που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα, ήταν ενταγμένα στη δομή τρόμου των νεοναζί προκειμένου να τσακιστεί η αντίσταση για λογαριασμό των επιχειρηματιών, των εφοπλιστών και των Τραπεζιτών. Είναι οι ίδιοι που επιχείρησαν να διαλύσουν τα συνδικάτα στη Ζώνη με την επίθεση κατά των μελών του ΠΑΜΕ.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στη ΝΔ των Μπαλτάκων να παίζει παιχνίδια στη Βουλή με τα κουκιά των νεοναζί βουλευτών προκειμένου να εκλεγεί πρόσεδρος της Δημοκρατίας και να συνεχίσει τις επιθέσεις με τα Μνημόνια της φτώχειας και της ανεργίας. Συλλαλητήρια στις 18 Σεπτέμβρη, ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Ο Παύλος ζει".
Δείτε ΕΔΩ το πλήρες πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: