Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Και εις ανώτερα, κ. Παπαδημούλη...


«Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης εξελέγη ένας από τους 14 αντιπροέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, έπειτα από ομόφωνη πρόταση της Ευρωομάδας της Αριστεράς. Είναι μια ευπρόσδεκτη εξέλιξη που πρέπει να αποδειχθεί χρήσιμη στη χώρα.
Πέρα από κόμματα, θέλουμε τη μέγιστη ελληνική επιρροή στα ευρωπαϊκά κέντρα αποφάσεων. Ο κ. Παπαδημούλης, που είναι ο μόνος Ελληνας στο προεδρείο της Ευρωβουλής, είχε διατελέσει ευρωβουλευτής και κατά το παρελθόν (2004 - 2009) και διακρίθηκε ως ένα από τα τρία πιο δραστήρια μέλη του σώματος. Η θεσμική υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν άφησε καλές εντυπώσεις». Ποιος πλέκει εγκώμια στον ΣΥΡΙΖΑ για τη δράση του στην ΕΕ; Η «Καθημερινή» (3/7/2014) και ο αρθρογράφος Αθανάσιος Ελλις. Γεγονός που δείχνει ότι ολοένα και ανεβαίνει στην εκτίμηση των αστών, ως δική τους δύναμη. Και εις ανώτερα...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Και πρέπει να αποδειχτεί χρήσιμη στη χώρα." (σ.σ.η εκλογή του κ. Παπαδημούλη)
Τώρα το τι εννοεί η Καθημερινή του εφπλιστή Αλαφούζου "χρησιμο για τη χώρα" δεν χρειάζεται να είσαι μάντης για να το βρεις... Τα συμφέροντα του αφεντικού της θα κοιτάξει η αξιότιμη εφημερίς... Το ζήτημα είναι ότι ο κ.Παπαδημούλης σίγουρα δεν θα τους απογοητεύσει. Εχει δώσει δείγματα γραφής πλέον.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΘΕΙΣ ΕΦ' Ω ΕΤΑΧΘΗ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ακούστηκε καμιά διαμαρτυρία κανενός αντιπροεδρου του ευρωκοινοβουλιου για όσα γίνονται στην Ουκρανία ή στη Γάζα; Ο κ. Παπαδημούλης δεν αισθάνεται την αναγκη να διαμαρτυρηθεί ως άνθρωπος κι ως αριστερός; Πάει, χάλασαν κι οι αριστεροί. Βέβαια μπορεί να υπήρξε διαμαρτυρία του κ. Παπαδημούλη αλλά να περασε το τρένο και να την πάτησε.

Ανώνυμος είπε...

Χα χα για να μη βιάζομαι να γράφω τις κακίες μου. Ορίστε. Ο άνθρωπος εμφανίστηκε. Για τον κ. Παπαδημούλη λέω.
Για να διαμαρτυρηθεί για τη σφαγή του ουκρανικού λαού απ' τους ναζί που τους υποστηρίζει κι η ΕΕ; ΄Οοοοχι! Για να διαμαρτυρηθεί για τη σφαγή του παλαιστινιακού λαού απ' τους Ισραηλινούς τα καλά παιδιά του ΝΑΤΟ που υποστηρίζει κι ο Τσίπρας; ΄Οοοοοχι!!!
΄Εσκασε μύτη για να κουνήσει απειλητικά το δάχτυλο στο ΚΚΕ και να του πει ότι μπλέκει σε περιπέτειες απ' τη στιγμή που έφυγε απ' τη στοργική αγκαλιά της ομάδας στην οποία συμμετέχει κι ο Σύριζα στο ευρωκοινοβούλιο, μετά κι απ' το επεισόδιο με τον Παπαδάκη και το Σουλτς. Τουλαχιστον δεν μας απείλησε με τρένα που θα μας πατήσουν.
Τι να φοβούνται οι συριζαίοι τώρα που έφυγε το ΚΚΕ απ' την ομάδα τους; ΄Οτι δε θα έχουν σε ποιον να φορτώσουν τις κωλοτούμπες τους;