Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Οι οικοδόμοι της Αθήνας γιορτάζουν τα 30 χρόνια του Συνδικάτου τους - Εκδηλώσεις παραρτημάτων

Σε σειρά εκδηλώσεων προχωρούν τα παραρτήματά μας, για τα 30 χρόνια ζωής και δράσης του Συνδικάτου μας. Πιο συγκεκριμένα:

Το παράρτημα ΒΥΡΩΝΑ – ΖΩΓΡΑΦΟΥ μετά από σειρά εξορμήσεων, συσκέψεων και συζητήσεων με τους συναδέλφους, προχωρά σε διοργάνωση λαϊκού γλεντιού το Σάββατο 19 Ιούλη στις 930 το βράδυ  οι οικοδόμοι του παραρτήματος και όχι μόνο, είναι καλεσμένοι στo Σκοπευτήριο Καισαριανής (πλάκες) να γλεντήσουν με την κομπανία «ΑΝΗΦΟΡΙ» και καλό κρασί.

Το παράρτημα ΙΛΙΟΥ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ – ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ διοργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στα 30 χρόνια του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, το Σάββατο 12 Ιούλη και ώρα 830 το βράδυ στα γήπεδα Αγ. Τριάδας (Νταμάρι Γρηγορίου) στην Πετρούπολη. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να διασκεδάσουμε όλοι μαζί με ζωντανή μουσική, φαγητό και μπύρα. Η μαζική συμμετοχή θα συμβάλει και την οικονομική ενίσχυση του Συνδικάτου.

Το παράρτημα Ν.ΙΩΝΙΑΣ  σε καλεί την Παρασκευή 18 Ιούλη στις 1930 μ.μ. , στο προαύλιο χώρο του ΚΕΠ στην Ν. Ιωνία στην εκδήλωση για τα 30 χρόνια ζωής και δράσης του Συνδικάτου μας.  Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: