Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Αρκετά με την υποκρισία!


"Εμείς μετά τον α' γύρο ούτε σε γεύματα καθίσαμε με μεγαλοεπιχειρηματίες, όπως υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε στηρίξαμε επίσημα κάποιον υποψήφιο και υπόγεια κάποιον άλλο, όπως καταγγέλθηκε από δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στη Νίκαια, ούτε δηλώσαμε ότι θα συνεργαστούμε με τον κ. Μπέο, όπως δήλωσε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία.
Η επιλογή του ΚΚΕ δεν είναι ουδετερότητα αλλά πολιτική στάση, συνεπής και δοκιμασμένη για την ορθότητά της τα τελευταία είκοσι χρόνια. Είναι πολιτική συνέπεια να επιδιώκεις ο λαός να πει όχι στα δεσμά της ΕΕ, των μονοπωλίων και στα κόμματα που στηρίζουν αυτήν την πολιτική σε όποια κάλπη κι αν βρεθεί σε α' και β' γύρο. Και είμαστε 100% σίγουροι ότι οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ σε καμιά περίπτωση δε θα στήριζαν υποψήφιους εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης. Οπως και δε θα έδιναν, ούτε έδωσαν, λευκή επιταγή στις δυνάμεις εκείνες που στηρίζουν την ΕΕ, τα μονοπώλια, το σύστημα που γεννά και θρέφει το ναζισμό, τις δυνάμεις που με τη θεωρία των δύο άκρων τροφοδότησαν το ναζιστικό μόρφωμα, ανέχτηκαν και τελικά εξέθρεψαν τη ΧΑ. Σας θυμίζω ότι μιλάμε για δυνάμεις που στο β' γύρο καλόπιαναν τους ψηφοφόρους της ΧΑ γιατί ψάρευαν εκλογική πελατεία."

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Δημήτρη Κουτσούμπα στην "Εφημερίδα των Συντακτών" (ολόκληρη η συνέντευξη εδώ).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μα ακριβώς γι' αυτή την σταθερότητα στις θέσεις του το ΚΚΕ λοιδορείται από εχθρούς και "φίλους". Πότε φανερά πότε κρυφά, ως συμβουλάτορες γιατί δήθεν το "πονάνε" το κόμμα και δεν μπορούν να το βλέπουν να .... απομονώνεται απο τις λοιπές "δημοκρατικές δυνάμεις". Βέβαια στις λοιπές "δημοκρατικές δυνάμεις" μπαίνουν πλέον κι οι ψηφοφόροι των ναζί. Προσεχώς κι οι ίδιοι οι ναζί.