Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Αλληλεγγύη στον αγώνα των καθαριστριών: Ειδικός λογαριασμός ενίσχυσης


"Ο ραδιοφωνικός σταθμός 105,5 στο Κόκκινο προχωράει στο άνοιγμα ειδικού λογαριασμού για την ενίσχυση του αγώνα των καθαριστριών από τη συχνότητα μας.

Ο 105,5 Στο Κόκκινο στέκεται αλληλέγγυος στις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών και σας καλεί να στηρίξετε οικονομικά τον αγώνα τους μέσω του τραπεζικού λογαριασμού:

ALPHA BANK
Δικαιούχος: LEFT MEDIA

177 0023 2000 3137

IBAN: GR 130 140 1770 1770 0232 0003 137

Παράλληλα  όλα τα χρήματα από τα  SMS του σταθμού μας, θα προσφέρονται  για αυτό τον σκοπό."

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε οικοδόμε το γύρισες και αναδημοσιεύεις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ... Θυμίζω ότι το ''στο κόκκινο'' έχει για διευθυντή τον αρβανίτη που έπαιξε πουστιά στο ΚΚΕ μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ...ΕΥΓΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ποια πουστιά έπαιξε στο ΚΚΕ μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ ο Αρβανίτης; το ρωτάω γιατί δεν το έχω υπ' όψιν μου.
Πέρα απ' αυτό όμως θεωρώ άδικη την επισήμανση στον Οικοδόμο ότι το γύρισε κι έγινε φιλοσυριζαίος. Δε νομίζω ότι το σύνολο των αναρτήσεων που βάζει στο μπλογκ του είναι φιλοσυριζαίικες.

Σοφία

Ανώνυμος είπε...

Ο Αρβανίτης λίγο πριν την απόλυση του απο την ΕΡΤ άρχισε τα ''θετικα'' σχόλια προς το ΚΚΕ μάλιστα έγραψε και σε ένα φύλλο του Οδηγητή για τα ναρκωτικά. Αφού λοιπόν έφτιαξε ένα ''αριστερό' προφίλ μετακόμισε στο κόκκινο. Τέλος δεν είναι δυνατόν να συμπαρασύρεται ο οικοδόμος απο τις εκλείσεις του ΣΥΡΙΖΑ για στήριξη των καθαριστριών. Να δώσουν απο τα εκκατομύρια που παίρνουν κάθε χρόνο οι βρωμιάρηδες.

Ανώνυμος είπε...

@5.48 Κατ' αρχήν το ότι έπαιρνε πολλές φορές το μέρος του ΚΚΕ σε συζητήσεις ο Αρβανίτης είναι γνωστό τοις πάσι. Και εναντίον του μνημονίου έχει υπογράψει στην καμπάνια που έκανε το ΚΚΕ. Δεν είμαι της γνώμης ότι το έκανε για να αποκτήσει "αριστερό προφίλ". Τώρα δεν το βρίσκω μεμπτό να δουλεύει στο Κόκκινο. Εκεί βρήκε δουλειά εκεί πήγε. ΄Αλλωστε δεν ήταν μέλος του κόμματος. Τουλαχιστον εγώ έχω πολύ καλή γνώμη για τον Αρβανίτη. ΄Αλλο αν ποτέ δεν θα πήγαινα να δώσω λεφτά σε συριζαίικο οργανισμό αφού δεν θα ήμουν σίγουρη ότι θα χρησιμοποιούνταν για το σκοπό που τα έδωσα. ΄Αλλωστε μέσα στον σύριζα πια, κουμάντο κάνουν οι πασόκοι που φύγαν απ' το πασόκ με τις λαμουγιές. Τι εμπιστοσύνη να τους δείξεις;

Σοφία

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ πριν τους Πασόκους ήταν ένα ριζοσπαστικό κόμμα κατα την άποψη σου σοφία?

Ανώνυμος είπε...

΄Οχι, ποτέ δεν τον θεώρησα ένα ριζοσπαστικό κόμμα, αλλά πριν να περάσουν οι πασόκοι στο σύριζα και να τον μετατρέψουν σε κόμμα εξουσίας, πιστεύω ότι μέσα στο σύριζα υπήρχαν και άτομα που ήταν αγνά και πίστευαν αυτό που έλεγαν και έκαναν-φυσικά όχι στην ηγεσία του σύριζα. Τώρα πιστεύω ότι αυτά τα άτομα πλέον δεν υπολογίζονται, ότι έχουν μπει καιροσκόποι και τυχοδιώκτες που μόνο η κυβέρνηση τους ενδιαφέρει για να συνεχίσουν το φαγοπότι, κι ότι αυτό που λέγαμε παλιά "συριζαίος" είναι είδος προς εξαφάνιση.

Σοφία