Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Στην ετήσια Γενική Συνέλευσή του, την Κυριακή 15 Ιούνη, καλεί το Συνδικάτο Οικοδόμων Θεσσαλονίκης


ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ
ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΟΥΝΗ 10:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ Ε.Κ.Θ.

Τα βάρβαρα μέτρα που πάρθηκαν το προηγούμενο διάστημα έχουν μετατρέψει την ζωή μας σε κόλαση. Την ώρα που τσακίζονται τα μεροκάματα, που το επίδομα ανεργίας έχει κατρακυλήσει στα 360 ευρω, οι μεγαλοεργολάβοι πήραν νέα πακέτα εκατομμυρίων ευρω, για τους αυτοκινητόδρομους, γεμίζουν τις τσέπες τους με τις συνεχείς αυξήσεις των διοδίων, οι τραπεζίτες τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν βάλει στο χέρι 250 δις. Ευρω.

Την ίδια ώρα που μας απειλούνε με τα χαράτσια να μας πάρουν το σπίτι που αποκτήσαμε με χίλια δυο βάσανα και στερήσεις, που φέτος θα πληρώσουμε φορολογία από το πρώτο ευρω, το κεφάλαιο έχει εξασφαλίσει για λογαριασμό του δεκάδες φοροαπαλλαγές και φοροελαφρύνσεις.

Την ώρα που μειώνουν τις συντάξεις που αυξάνουν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, μειώνονται οι εργοδοτικές εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία.

Η ανεργία στον κλάδο έχει βαρέσει κόκκινο.

Την ίδια ώρα όμως που υπάρχουν αυξημένες ανάγκες για στέγαση, αντιπλημμυρική θωράκιση, για σχολεία, νοσοκομεία, παιδικούς σταθμούς, πετιούνται στο δρόμο της ανεργίας χιλιάδες οικοδόμοι.



Συνάδελφε,

Μην μένεις θεατής έχουμε καθήκον να αγωνιστούμε για εμάς και τα παιδιά μας.

Να πάρουμε την υπόθεση της ζωής μας στα χέρια μας.

Ο δρόμος του αγώνα, της ενίσχυσης του σωματείου που αγωνίζεται με συνέπεια για τα συμφέροντα των εργαζομένων του κλάδου, η ενίσχυση της ταξικής γραμμής είναι προϋπόθεση για να παλέψουμε με καλύτερους όρους απέναντι στην όξυνση της επίθεσης του κεφαλαίου και των μηχανισμών του.

Οι λύσεις βρίσκονται στα δικά μας χέρια αρκεί να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΟΥΝΗ 10:00 ΤΟ ΠΡΩΙ  
ΣΤΟΝ 1Ο ΟΡΟΦΟ ΣΤΟ ΕΚΘ (Αριστοτέλους 32)
ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: