Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Άρτα


Με μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές στην Άρτα.
Χαιρετισμό απηύθυνε η υποψήφια ευρωβουλευτής, συνεργαζόμενη με το ΚΚΕ, Βίκυ Αράπη - Καραγιάννη ενώ η κεντρική ομιλία έγινε από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Νίκο Έξαρχο.
Ο Ν. Έξαρχος αναφέρθηκε στο θετικό και ελπιδοφόρο μήνυμα των εκλογών στις Περιφέρειες και στους Δήμους και τόνισε την ανάγκη να στηριχθεί και να ενισχυθεί το ΚΚΕ.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ο λαός χρειάζεται ένα ισχυρό ΚΚΕ αύριο που θα είναι εδώ η ΕΕ και τα μνημόνια διαρκείας. Για να προχωρήσει ακόμη πιο γρήγορα η αναγέννηση του εργατικού - λαϊκού κινήματος και η μεγάλη λαϊκή συμμαχία που θα αντιπαλεύει αποτελεσματικά και νικηφόρα την αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ. Χρειάζεται ένα ισχυρό ΚΚΕ για να τσακιστεί η εγκληματική ναζιστική Χρυσή Αυγή.
Μιλώντας για τα κόμματα της συγκυβέρνησης ανέφερε ότι θέλουν να ξεχάσει ο εργάτης, ο αγρότης, o νέος, ο αυτοαπασχολούμενος ότι όλα τα βάσανά του έχουν την ρίζα τους στο καπιταλιστικό σύστημα και την ΕΕ που επιδιώκει να κάνει πιο ανταγωνιστικό το κεφάλαιο στην Ευρώπη χρεοκοπώντας τους λαούς.
Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Ν. Έξαρχος υπογράμμισε ότι μιλάει δήθεν ενάντια στο μνημόνιο για να μην αντιπαλέψει ο λαός τα μνημόνια διαρκείας της ΕΕ και επισήμανε ιδιαίτερα τις αυταπάτες που καλλιεργεί στο λαό μέσω και της δήθεν αριστερής ρητορικής.
Τελειώνοντας, κάλεσε τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, τους φίλους και οπαδούς του Κόμματος να δώσουν την μάχη του ψηφοδελτίου μέχρι την τελευταία στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: