Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Το χουνέρι της γιαγιάς και ο Αλέξης...


"Ένα απρόσμενο περιστατικό σημειώθηκε την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών σε εκλογικό κέντρο του Δήμου Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, μια ηλικιωμένη γυναίκα μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος αποχώρησε από το εκλογικό κέντρο αφήνοντας πίσω τη... μασέλα της.
Σαστισμένα τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής είδαν την γιαγιά να επιστρέφει στην αίθουσα και να τους ρωτά: Είδατε πουθενά τη μασέλα μου; Λίγα λεπτά αργότερα η μασέλα εντοπίστηκε ακουμπισμένη στο έδρανο του παραβάν. Η ηλικιωμένη εξήγησε ότι έβγαλε τη μασέλα της από το στόμα προκειμένου να γλείψει το ψηφοδέλτιο…"

…επικαλούμενη μάλιστα (για του λόγου της το αληθές…), κρυφογελώντας, και... τον Αλέξη Τσίπρα, που τον είδε, όπως είπε, «στον Παπαδάκη» να το σαλιώνει (και αυτός) αφού, λέμε εμείς τώρα, δεν του είπε κανείς ότι εδώ και χρόνια οι εκλογικοί φάκελοι κλείνουν με αυτοκόλλητη ταινία… Πρόκειται φυσικά για «δικαιολογία» που  δεν είχε απλά σκοπό   να βγει η γιαγιά από τη δύσκολη θέση της στιγμής, αλλά –κυρίως αυτό- να πλήξει το κύρος του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει της κρίσιμης μάχης των ευρωεκλογών την προσεχή Κυριακή.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τη γιαγιά και αποκαλύπτουμε τι πραγματικά συνέβη. Το χουνέρι το έπαθε στην προσπάθειά της να... δαγκώσει το ψηφοδέλτιο πριν το κλείσει στο φάκελο, αφού πήγε στο εκλογικό τμήμα αποφασισμένη να το ρίξει… «δαγκωτό»! Παρά τις επίμονες ερωτήσεις μας όμως, δεν καταφέραμε να μάθουμε το περιεχόμενο του φακέλου. Η γιαγιά, κρυφογελώντας, μας άφησε με την απορία...

Πέμπτη 22 Μάη 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια: