Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

«Εμείς απλά συνεχίζουμε!» - Απάντηση της θεατρικής σκηνής "Εκτός Σχεδίου" στους «αγνώστους» που κατέστρεψαν τα πανό για τις παραστάσεις της


"Ευχαριστούμε θερμά τα "καλόπαιδα", που έχουν μάθει να ζουν και να κινούνται στο μαύρο σκοτάδι, που τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη 9 Απρίλη, κατέστρεψαν τα πανό που ενημέρωναν για την παράστασή μας "Ο ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ".
Τους ευχαριστούμε, γιατί η καταστροφική μανία τους - μέσα στην ασφάλεια του σκοταδιού - δίνει μεγαλύτερη αξία σε ότι δημιουργικό κάνουμε για να αντιτάξουμε στην μαυρίλα τους.
Το Θέατρο είναι Φως, κι όχι σκοτάδι, είναι αγάπη, πολιτισμός, επικοινωνία, μεράκι, τροφή για σκέψη, χαρά, προσφορά, δημιουργία.
Κι αυτά δεν μπορούν να τα καταστρέψουν ούτε με μαχαίρια ούτε με ξυράφια.
Εμείς απλά συνεχίζουμε!

Κάθε ΣΑΒΒΑΤΟ και ΚΥΡΙΑΚΗ, 9 μμ "Ο ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ",
και κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ στις 11 πμ παράσταση ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ από τον Γιώργο Ταρουνά.
Στις εργατικές κατοικίες Γεροβουνού, στο Καματερό οδός Θεοτόκου 33.
Τηλ. Επικοινωνίας/κρατήσεων 6944935221
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ "ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στην πατρίδα μου (την Τουρκία) δύο πράγματα δεν πρόκειται να ευδοκιμήσουν ποτέ. Ο καφές κι η δημοκρατία.
΄Ετσι ξεκινούσε το βιβλίο του "ο καφές κι η δημοκρατία" ο Αζίζ Νεσίν. Μαθήτρια ήμουν όταν το πρωτοδιάβασα και η αλήθεια είναι ότι με είχε τραβήξει ο τίτλος του γιατί δεν μπορούσα να συνδιάσω αυτές τις δυο λέξεις τον καφέ και τη δημοκρατία. Τι σχέση μπορεί να είχαν μεταξύ τους. ΄Ετσι αγόρασα το βιβλίο και το διάβασα.
Καλή επιτυχία στα παιδιά που το ανεβάζουν. Θα δεήσω κι εγώ μια απ' αυτές τις Κυριακές να πάω να το δω με την παρέα μου. Καλή επιτυχία και για έναν άλλο λόγο. Γιατί με τέτοιες πρωτοβουλίες ίσως καταφέρουμε στην πατρίδα μας να μην ευδοκιμήσει το σκοτάδι.

Σοφία