Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

«Πέφτεις, κοιμάσαι, ξυπνάς, έναν Στάλιν έχεις στα σκέλια σου...Όσο τον φοβάσαι θα ζει! Να είσαι σίγουρος γι’ αυτό!» (VIDEO)


Το «μάτσο» υφάκι και το προβοκατόρικο… στοματάκι του υπουργού Υγείας στραπατσαρίστηκαν  για τα καλά σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον Αντένα. Η Λιάνα έχει αποδείξει άπειρες φορές πως δεν μασάει ούτε  «Εκάλες», ούτε «επιχειρήματα» για τον Στάλιν… σε αντίθεση με κάτι κακέκτυπα… κουτσαβακίου,  τύπου Αδώνιδος, που τα «έχει» για πρωινό…

Λιάνα Κανέλλη: «Έχετε πάρει την υγεία και θερίζετε σαν το χάρο. Εγώ δεν ζω στον Άρη που τον έχεις βάψει μπλε, για να αισθάνεσαι καλά δεξιός».

Αδ. Γεωργιάδης: «Θα μας κάνετε και μάθημα ελεύθερου ανταγωνισμού από το ΚΚΕ και την Εκάλη; Θα μας πείτε για τον Στάλιν και θα μας κάνετε και μαθήματα;»

Από το 2:30 και μετά:

)

Λιάνα Κανέλλη: «Όποιος δεν έχει επιχειρήματα για το σήμερα και είναι σημερινός φονιάς, χρησιμοποιεί την ιστορία, για να δικαιολογηθεί… Πέφτεις, κοιμάσαι, ξυπνάς, έναν Στάλιν έχεις στην πλάτη σου, στα σεντόνια σου, στο μαξιλάρι σου, έναν Στάλιν έχεις στα σκέλια σου…κλάνεις μαλλί…κάθε φορά που έχεις ένα πρόβλημα κουβαλάς έναν Στάλιν για να τα βγάλεις πέρα…Όσο τον φοβάσαι θα ζει! Να είσαι σίγουρος γι’ αυτό!»…

Τρίτη 11 Μάρτη 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια: