Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Eκδηλώσεις στη μνήμη του Ούγκο Τσάβες διοργανώνει η Πρεσβεία της Βενεζουέλας


Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις πολιτικές, πολιτιστικές, αθλητικές αλλά και περιβαλλοντικές που διοργανώνει η Πρεσβεία της Βενεζουέλας, για να τιμήσει την πρώτη επέτειο από το θάνατο του ηγέτη της χώρας Ούγκο Τσάβες και την προσφορά του τόσο στο λαό του όσο και στους άλλους λαούς. Οι εκδηλώσεις, που έχουν ξεκινήσει στις 4 Φλεβάρη θα ολοκληρωθούν στις 5 Μάρτη, επέτειο του θανάτου.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την Προκήρυξη του Διεθνούς Διαγωνισμού Διηγημάτων, Ποιημάτων, Τραγουδιών και Κόμικς, με θέμα την εμβληματική φιγούρα του Προέδρου Τσάβες, ο οποίος θα παραμείνει ανοιχτός έως και τις 11 Μάρτη 2014.
Σήμερα η Πρεσβεία σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Ολύμπου και Αριστοτέλους) διοργανώνει εκδήλωση - ημερίδα στις 6.30 μ.μ. που θα περιλαμβάνει και προβολή ντοκιμαντέρ για τη ζωή και τη δράση του.
Στις 24/2 στην Καισαριανή θα γίνει Ποδοσφαιρικό τουρνουά προς τιμή του Ο. Τσάβες στις 3:00 μ.μ. στο Γήπεδο ΝΕΑΡ ΗΣΤ, Εθνικής Αντιστάσεως 118. Στις 27/2 θα γίνει δεντροφύτευση στο Πάνειο Ορος στον Σαρωνικό.
Θα ακολουθήσουν και άλλες εκδηλώσεις στην Πάτρα στις 28/2 στη 1 το μεσημέρι στην Πλατεία Μιράντα και στην Νέα Ιωνία στις 5/3 στις 7.00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο (Πατριάρχου Ιωακείμ 4). Επίσης από τις 4/3 ως 11/3 στο χώρο τέχνης Βρυσάκι στην Πλάκα (Βρυσακίου 17) από τις 7.30 μ.μ. θα υπάρχει έκθεση φωτογραφικού υλικού για τον ηγέτη της Βενεζουέλας.

Ριζοσπάστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: