Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Εσύ που θα δώσεις χρίσμα ;;;


Σε βομβαρδίζουν κάθε μέρα με υποφήφιους. Στην Πελοπόννησο σου λένε ο Τατούλης που είναι κάργα μνημονιακός θα τα βρεί σκούρα με τον Βουδούρη που είναι λίγο πιο light μνημονιακός αλλά όπως δήλωσε και ο Μηλιός αποδέχεται τη στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Αθήνα εννιά (!!!) μέχρι σήμερα υποψήφιοι. Θα είναι ο Άρης απέναντι στον Νικήτα, που θα είναι απέναντι στον Ηλία, έχοντας παραδίπλα τον Βασίλη (τον Καπερνάρο ντε) περιμένοντας αν η Αλέξια (η κόρη του Μιλτιάδη και εγγονή του Άγγελου ντε) θα θέσει υποψηφιότητα, έχοντας ήδη λύσει το μέγα ερώτημα αφού ο Βαλλιανάτος ήδη ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του. Όλα αυτά την ώρα που ο νυν σωτήρας της πόλης Καμίνης από την αρχή δήλωσε ότι θα αναλάβει πάλι το βαρύ αυτό καθήκον και θα είναι και πάλι στη κρίση του λαού των Αθηνών. Από κοντά και ο Σακελλαρίδης ο οποίος αναλαμβάνει το μέγα βάρος να ενώσει τον ταλαιπωρημένο κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλοι οι παραπάνω (και όσοι προστεθούν στη συνέχεια) με ένα κίνητρο, την αγάπη τους για την Αθήνα και με ένα στόχο, τον αποπροσανατολισμό του λαού των Αθηνών από τα πραγματικά του προβλήματα και τη μοναδική υποψηφιότητα που ασχολείται με αυτά προτείνοντας λύσεις, της Λαϊκής Συσπείρωσης με το Νίκο Σοφιανό για υποψήφιο δήμαρχο.

Σε ζαλίζουν ότι ο Σπηλιωτόπουλος δεν πήρε χρίσμα, ο Κακλαμάνης είναι αντάρτης, ο Καμίνης διακομματικός, ο Σακελλαρίδης "αριστερός" αποκρύπτοντας το βασικό. Ότι όλοι αυτοί (και όσοι προστεθούν στη συνέχεια) έχουν πάρει το χρίσμα του συστήματος και των ΜΜΕ, και γι΄αυτό διαμαρτύρονται και σε προτρέπουν "μακριά από τους κομματικούς υποψήφιους", " έξω τα κόμματα από τους δήμους" καταδεικνύοντας ή και κατονομάζοντας τη Λαϊκή Συσπείρωση και τους υποψηφίους της.

Εσύ ταλαιπωρημένε μου συμπολίτη σε ποιόν θα δώσεις το χρίσμα και την ψήφο σου ;
Για σκέψου λίγο, υπάρχει ακόμα καιρός, έχεις εννιά εναλλακτικές ή μόνο μία ;;;

3 σχόλια:

faros είπε...

Θα καταφέρουν και πάλι να ξαναξεγελάσουν τον λαό της Αθήνας ;;;

Οικοδόμος είπε...

«Δυστυχισμένε μου λαέ,
καλέ κι ηγαπημένε
πάντοτ' ευκολόπιστε
και πάντα προδομένε»...

Διονύσιος Σολωμός

Ανώνυμος είπε...

Με γέλασες μια φορά; ντροπή σου. Με γέλασες δυο φορές; ντροπή μου. Εδώ βέβαια μιλάμε για πάμπολλες φορές που έχει ξεγελαστεί ο λαός μας απ' αυτούς.