Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ: Αποκριάτικη εκδήλωση για τα παιδιά την Κυριακή 23 Φλεβάρη


Αποκριάτικη εκδήλωση διοργανώνουν η Διοίκηση του Συνδικάτου Οικοδόμων και τα παραρτήματά του σε συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησαν με τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα μικρά παιδιά των εργαζομένων. Η αποκριάτικη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φλεβάρη, στις 10 πμ, στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, 2ος όροφος, Πλ Κάνιγγος):
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι οικοδόμοι,

η Διοίκηση του Συνδικάτου και τα παραρτήματά του συνεχίζουν την προσπάθεια που ξεκινήσαμε με την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά μας. Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε νέα αποκριάτικη εκδήλωση την ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ, στις 10 π.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου μας (Βερανζέρου 1, 2ος όροφος, Πλ. Κάνιγγος).

Οι επιπτώσεις από αυτή τη βάρβαρη πολιτική είναι τεράστιες. Μέσα σε αυτές είναι και η αδυναμία να καλύψουμε τις στοιχειώδεις ανάγκες όχι μόνο τις δικές μας, αλλά και των παιδιών μας.

Αυτό που επιδιώκουμε μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις είναι να δώσουμε στα παιδιά μας χαρά, να συμβάλλουμε να νοιώσουν έμπρακτα μαζί με τις οικογένειές τους ότι το Συνδικάτο είναι το αποκούμπι τους.

Μέσα σε αυτές τις συνθήκες δεν το βάζουμε κάτω. Σηκώνουμε το ανάστημα και προχωράμε δυναμικά. Με όπλο μας τον αγώνα και ασπίδα την ταξική αλληλεγγύη θα υπερασπιστούμε τη ζωή μας και θα ανοίξουμε το δρόμο για τη λύση των προβλημάτων μας.

Συνάδελφοι, δίνουμε το παρών. Συμμετέχουμε μαζικά, οικογενειακά στην αποκριάτικη εκδήλωση.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: