Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Χωρίς το… «airsoft» όπλο μου με πιάνει σύνδρομο στέρησης…


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί;; Σταμάτησαν να σας χρηματοδοτούν για να σκοτώνετε όσους αντιστέκονται στα αφεντικά σας; Γι' αυτό ο άλλος ο άμοιρος ουρλιάζει για μια "πιο σοβαρή χρυσή αυγή"; Εσείς δεν πιάνετε μία πια ε;

Ανώνυμος είπε...

΄Ελα Θανασάκη. ΄Ακου τι θα σου πω. Είναι κακό να καταπιέζεις τον εαυτό σου . Μπορείς να κάνεις ένα καλό για τη μαμά πατρίδα. Κανόνισε αυτά τα δυο καθάρματα που κάθονται δίπλα σου.Κάνε κι εσύ ένα ψυχικό. Μπορείς.

Ανώνυμος είπε...

Airsoft είναι το μυαλό σας ναζί χιμπατζήδες. Και μην πείτε ότι σας βρίζω που σας λέω χιμπατζήδες, γιατί στην πραγματικοτητα τους χιμπατζήδες βρίζω που τους παρομοιάζω σαν και σας.Φυσικά δε θεωρώ ότι θα διαμαρτυρόσασταν που σας είπα ναζί. Αυτό το θεωρείτε τιμή σας.

Ανώνυμος είπε...

Α,και να εξηγήσω γιατί λέω κάτι τέτοιο για το μυαλό σας. Γιατί των άλλων ανθρώπων το μυαλό κατεβάζει ιδέες, το δικό σας μυαλό,ναζί, κατεβάζει σκ...τά.

Ανώνυμος είπε...

Καμένα μυαλά, καμένες ζωές. Το ζήτημα είναι όμως ότι με τις πράξεις τους μας καίνε κι εμάς.

ThemisTRK είπε...

Προφανώς ελαττωματικός είσαι εκ φύσεως κύριε οικοδόμε εάν νομίζεις ότι εάν airsoft παιχνίδι κάνει την διαφορα από το παιχνίδι που αγόρασες στον γιο σου! Επειδή όμως και ο πατέρας μου είναι οικοδόμος μας μεγάλωσε με ιδανικά και όχι με κομπλεξισμό που προφανώς εσένα σε κατέχει!

Ανώνυμος είπε...

Χα χα πολύ ωραία η γελοιογραφία. ΄Ενα απ' τα θετικά αυτής της εκλογικής αναμέτρησης είναι ότι η χρυσή αυγή υπερφαλαγγίστηκε απ΄το ΚΚΕ στις εργατογειτονιές. Πλέον τα ποσοστά της ανεβήκαν σε κάτι Κηφισιές και Εκάλες. Δε λέω βέβαια ότι ήταν λίγο το ποσοστό που πήρε αλλά ήταν ποσώς κατεβασμένο. Κι η χρυσή αυγή είχε να πολεμήσει μια διεφθαρμένη και ξεδοντιασμένη ΝΔ. Οπότε δε νομίζω ότι μπορεί να υπερηφανεύεται που δεν πήρε ψήφους απ' τη ΝΔ. Αφήνουμε όμως τα χρυσαυγουλα να φουρκίζονται και να τσαντίζονται που δεν τους ψήφισαν και προχωράμε. Γερά, δυνατά, και με την πείρα που βγήκε απ' αυτή την προεκλογική δουλειά μας. Κι ήταν πολύ καλή αυτή η πείρα.