Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΑΚΗΣ ΠΑΝΟΥ - Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ... Μουσική παράσταση αφιερωμένη στα 80 χρόνια από τη γέννηση του Άκη Πάνου


Καλησπέρα σε όλους,
Κατ' αρχάς τις καλύτερες ευχές μου (αν και τις βλέπω δυσεκπλήρωτες) για τον καινούργιο χρόνο. Πρωτίστως εύχομαι ο καθένας μας να μπορέσει, με το δικό του προσωπικό τρόπο, να είναι δημιουργικός και να ξεπεράσουμε τα αφύσικα εμπόδια που συνεχώς και με αταλάντευτη συνέπεια βάζουν στο δρόμο μας για ό,τι καλύτερο.
Κατά δεύτερον, στα μουσικά μας. Επιτέλους καταφέραμε και βρήκαμε λύση και εμφανιζόμαστε και πάλι, υπό συνθήκες που, μέχρις αποδείξεως του εναντίου, έχουν θεωρητικά πολύ καλές προδιαγραφές. Θα παίξουμε τις Κυριακές 19 και 26 Ιανουαρίου και ώρα 8.30 μ.μ. στον ''Κάβουρα'', στα Εξάρχεια (Θεμιστοκλέους 64) με τιμή νομίζω προσιτή και εύλογη (είσοδος 10 ευρώ με ποτό). Θα παρουσιάσουμε τη μουσική παράσταση που ετοιμάζουμε σχεδόν 7 μήνες και είναι αφιερωμένη στα 80 χρόνια από τη γέννηση του Άκη Πάνου. Καταφέραμε, χάρη στην αμέριστη βοήθεια του Γιώργου Κοντογιάννη, να εξασφαλίσουμε την (πολύ δύσκολη) έγκριση της οικογένειάς του, πράγμα που μας δημιουργεί μεγάλες ευθύνες.
Θα παίξουμε λοιπόν, ανάμεσα στα γνωστά τοις πάσι τραγούδια του, και τα πολύ σημαντικά κοινωνικο-φιλοσοφικο-πολιτικά του τραγούδια, τα περισσότερα από τα οποία πολύ σπάνια παρουσιάζονται. Θα εμφανιστούμε με τη γνωστή μας πλήρη μουσική σύνθεση (6 μουσικοί και οι τραγουδιστές μας Κώστας Μάντζιος και Γεωργία Γρηγοριάδου) και μαζί μας θα συμπράξει ο μέχρι τέλους συνεργάτης του Άκη Πάνου, κιθαρίστας και τραγουδιστής Μάριος (Κώστογλου). Επίσης ελπίζουμε ότι θα έχουμε και άλλες συμμετοχές-εκπλήξεις.
Πιστεύουμε ότι σήμερα, στους δύσκολους αυτούς καιρούς, αξίζει να παρακολουθήσει κανείς το έργο ενός ανθρώπου ο οποίος εδώ και 30-40 χρόνια προέβλεψε (όπως και πολλοί ομότεχνοί του) τα περισσότερα από όσα βλέπουμε σήμερα να διαδραματίζονται γύρω μας. Ελπίζουμε λοιπόν να σας δούμε σε μία (ή και περισσότερες) από τις παραστάσεις μας.
Και πάλιν ευχές για τα καλύτερα, 

Σπύρος Κουρκουνάκης 
μουσικά προάστια

Δεν υπάρχουν σχόλια: