Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Όλοι στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ την Τρίτη 28 Γενάρη, στις 6.30 το απόγευμα, στο Άγαλμα Βενιζέλου - Αλληλεγγύη στους απεργούς της «Coca - Cola»


Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους απεργούς της «Coca - Cola» διοργανώνει η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, την Τρίτη 28 Γενάρη, στις 6.30 το απόγευμα, στο Άγαλμα Βενιζέλου. Οι εργαζόμενοι της «Coca - Cola» στη Θεσσαλονίκη απεργούν εδώ και τρεις μήνες ενάντια στις απολύσεις και το κλείσιμο των εργοστασίων.

Η "Coca - Cola" δεν πάσχει από κέρδη. Σπέρνει ανεργία και δυστυχία γι' ακόμα μεγαλύτερα κέρδη. Ο ηρωικός αγώνας των εργαζομένων στην "Coca - Cola" είναι μάχη ενάντια σ' ένα διεθνές μονοπώλιο, που ηγείται των βιομηχάνων και των εργοδοτών στ' αντεργατικά τους μέτρα, που στηρίζεται από τις κυβερνήσεις με κάθε τρόπο. Είναι μάχη ενάντια στην τρομοκρατία της πολυεθνικής.
Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Θες/νικης  καλεί τα μέλη του να πάρουν τη θέση τους στο πλευρό των απεργών, καλεί  όλο το λαό να κάνει δική του υπόθεση τη στήριξη του αγώνα των εργαζόμενων στην πολυεθνική. Με ψηφίσματα, συγκεντρώσεις στους τόπους δουλειάς για ενημέρωση, μ' επισκέψεις στους απεργούς έξω από το εργοστάσιο στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, με συγκεντρώσεις στις γειτονιές, να εκδηλώσουν αλληλεγγύη στους απεργούς.
Το σύνθημα «όλοι για έναν κι ένας για όλους» ας το κάνουμε πράξη.
                                                     
                              Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: