Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Πέτρος Πουντίδης: «Καλωσορίσατε στο καινούριο νομικό πλαίσιο συνδικαλιστικής δράσης: "Τους Είδα Και Τρόμαξα/Ένοχοι"»


Θείος Τοτέμ   (Πέτρος Πουντίδης) 1 Νοεμβρίου 2013 - 7:48 π.μ.
Ο λόγος που είναι σημαντική (και σημαδιακή για το μέλλον) αυτή η καταδίκη είναι ο εξής:

Μέχρι και την προηγούμενη Πέμπτη (που ψηφίστηκε η τροπολογία/τρομονόμος), όλα τα ποινικά δικαστήρια, για τις συγκεκριμένες συνδικαλιστικές διώξεις (υπάρχουν περισσότερες από 300 μηνύσεις σε διάφορα μέλη του συνδικάτου, όλες με το ίδιο περιεχόμενο και αλλαγές στα ονόματα πχ οι μηνυτές της μίας μήνυσης είναι μάρτυρες στην άλλη και το αντίστροφο, όλοι εργολάβοι και μερικοί "συνάδελφοι" εργοδηγοί/τσιράκια της εργοδοσίας), ασχολούνταν με τα "συγκεκριμένα περιστατικά", ανεξάρτητα με το περιεχόμενο της μήνυσης.

Πχ
Δικαστής: Κύριε μάρτυρα, δεν μας απασχολούν οι ιδεολογικές σας διαφορές, ούτε το περιεχόμενο της ανακοίνωσης. Πείτε μας για το περιστατικό...
Εργολάβος: Μα μας λένε κλέφτες και δολοφόνους!
Δικαστής: Δεν μας απασχολεί τί λένε κύριε, εδώ δεν κάνατε μήνυση για συκοφαντία, κάνατε για παράνομη βία και απειλή παράνομης βίας. Σας χτύπησαν οι κύριοι;
Εργολάβος: Όχι, δεν με χτύπησαν, αλλά ΘΑ μπορούσε να με είχαν χτυπήσει!
Δικαστής: Αθώοι οι κατηγορούμενοι.

Η συγκεκριμένη διαδικασία, με ελάχιστες παραλλαγές, έχει επαναληφθεί σε πάνω από 40 μηνύσεις που έχουν εκδικαστεί μέχρι στιγμής.

ΜΕΧΡΙ ΤΏΡΑ. Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε.
Τώρα, με τον καινούριο νόμο, η "έκδηλη πρόθεση" να "στοχοποιήσουμε το επιχειρηματικό κατεστημένο" συνιστά αποδεικτικό τεκμήριο για την πρόθεση άσκησης παράνομης βίας. Και για απειλή παράνομης βίας τελικά φάγαμε την καμπάνα. Ανακοινώσεις μπήκαμε και μοιράσαμε στο μαγαζί του. Επεισόδιο δεν υπήρχε. Δεν στοιχειοθετούνταν κατηγορίες ούτε για εξύβριση, ούτε για σωματικές βλάβες, ούτε για παράνομη βία, μόνο μέσω του καινούριου νόμου για ΑΠΕΙΛΉ ΠΑΡΆΝΟΜΗΣ ΒΊΑΣ.

Καλωσορίσατε στο καινούριο νομικό πλαίσιο συνδικαλιστικής δράσης:
"Τους Είδα Και Τρόμαξα/Ένοχοι"
Απάντηση
  1. Καλημέρα. Συνεπώς, επιβεβαιώνεις πλήρως ότι η "Τροπολογία αναστολής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής" δεν στόχευε --έστω δεν στόχευε αποκλειστικά-- τη Χρυσή Αυγή αλλά τους συνδικαλιστές, και ότι ουσιαστικά αυτό που έχουμε τώρα είναι ποινικοποίηση των στοιχειωδών πράξεων που απορρέουν από την ταξική ιδεολογία (πχ διανομή φυλλαδίων).

    Αυτά για να γνωρίζουμε όλοι τι έχει συμβεί καθώς σύσσωμος ο αστικός Τύπος κραύγαζε τηναλήθειαρε για τον Μπογιόπουλο.
  2. Εμ, έλα μου ντε.
    Θα νόμιζε κανείς ότι ο Γκιόκας είναι προφήτης...
    http://www.youtube.com/watch?v=rcc3HZ7b3xY

    Πηγή: Από τoν σχολιασμό σχετικής ανάρτησης του Lenin Reloaded

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην ήθελαν να ανακόψουν το θεάρεστο έργο της χρυσής αυγής. Εδώ τώρα πάνε να τους βγάλουν ήρωες μάρτυρες πριν ακόμη δούμε ΓΙΑΤΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΑΝ αυτά τα άτομα. ΜΑΖΙ όλοι τους. Πασόκ,Δημάρ, Νδ, Σύριζα(με ολίγους γιαλαντζί αντάρτες). ΞΕΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΝ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΙΩΝ ΤΑ ΨΗΦΙΖΑΝ. ΄Αξιοι του μισθού τους. Και των προεδριών τους στην Κομισιόν.