Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

«Εθελοντές» πολίτες θα κυνηγούν τους «λαθρομετανάστες» στη Μόσχα...


Την επιχείρηση "Σημάδι" προτίθενται να ενεργοποιήσουν οι Ρωσικές αρχές κάθε Παρασκευή. Αυτή προβλέπει ότι εθελοντές πολίτες θα αναζητούν λαθρομετανάστες σε σπίτια και σε χώρους όπου αυτοί συχνάζουν.
Στόχος θα είναι οι λαθρομετανάστες από το Αζερμπαιτζάν και τον Καύκασο,οι οποίοι βρίσκονται στο επίκεντρο μετά το πρόσφατο επεισόδιο όπου ένας Αζέρος μαχαίρωσε θανάσιμα ένα Ρώσο που έκανε περίπατο με την φίλη του σε δρόμο της Μόσχας. Ο Ορχάν Ζεινάλοφ,συνελήφθη ως ύποπτος για την δολοφονία του άτυχου Ρώσου. Από την πλευρά της η Αζέρικη εθνικιστική οργάνωση για την απελευθέρωση του Καραμπάχ απειλεί με αντίποινα κατά Ρώσων που κατοικούν στο Αζερμπαιτζάν,επειδή σύμφωνα με βίντεο ο Ζεινάλοφ ξυλοκοπήθηκε άγρια από Ρώσους αστυνομικούς. (Από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ)

Στη φωτογραφία (που συνοδεύει την είδηση) απεικονίζονται μερικά ρωσικά «μπουμπούκια», που αν φορούσαν παντελόνια παραλλαγής και μαύρα μακό δεν θα ξεχώριζαν από τους  εγχώριους ψευτοπαληκαράδες της χρυσής αυγής (εντάξει, αν εξαιρεσουμε το... φούσκωμα). Προσέξτε όμως  το απαραίτητο «αξεσουάρ»-πλακέ μπουκάλι με το αλκοόλ στην τσέπη του Ρώσου στα δεξιά... Τελικά, λέτε αυτοί να μην είναι τόσο ιδεολόγοι, όσο οι... ελληναράδεςς; (Οικοδόμος)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

΄Ενας εφιάλτης. Τελικά οι χρυσαυγίτες βρίσκονται παντού. Στους λούμπεν που δηθεν δεν έχουν λεφτά για ψωμί αλλά έχουν λεφτά να μπεκροπίνουν. ΄Η να παίρνουν αναβολικά. Αυτό που πέρασε απαρατήρητο. Θα μπαίνουν και σε σπίτια; Κάτι σαν τους ναζί δηλαδή του Μεσοπολέμου που κυνηγούσαν τους Εβραίους. Αυτός είναι ο κόσμος της καπιταλιστικής Ρωσίας. Που οι άνθρωποι πεθαίνουν απ' το κρύο. Που το ΚΚ Ρωσίας είναι παράνομο γιατί δε δέχτηκε να "δώσει" τα μέλη του. Ο κόσμος του κ. Πούτιν, -πρώην στελέχους του ΚΚΣΕ- που σήμερα είναι πρόεδρος αυτής της εφιαλτικής Ρωσίας. Ο ήρωας του κ. Κασιδιάρη για να μην ξεχνιόμαστε. Προσεχώς και στην Ελλάδα;

Ανώνυμος είπε...

Και τους εθελοντές ποιος θα τους κυνηγήσει; ΄Οταν πια δεν θα τους χρειάζεται η εξουσία;