Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Ο τιμοκατάλογος της Χρυσής Αυγής - Εσπαγαν χέρια και πόδια για 300 ευρώ, έστελναν άνθρωπο στο νοσοκομείο με 1.500


Σοκ προκαλεί ο τιμοκατάλογος της Χρυσής Αυγής η οποία, σύμφωνα με μαρτυρία πρώην μέλους στο BBC, προσέφερε υπηρεσίες επί πληρωμή. Οι χρυσαυγίτες μάλιστα έστελναν ανθρώπους στο νοσοκομείο για ένα μήνα, με αμοιβή 1.500 ευρώ.
 Όπως μάλιστα καταγγέλλει η κοπέλα – μάρτυρας, όταν απομακρύνθηκε από την οργάνωση τρομοκρατημένη, μπήκε στο στόχαστρο των μελών της αφού απείλησαν να την κάψουν ζωντανή.
Όπως κατήγγειλε η συγκεκριμένη γυναίκα, άρχισε να πηγαίνει στις συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής έπειτα από τη στιγμή που έπεσε θύμα παρενόχλησης, αναζητώντας στήριξη. Αυτό που αντίκρισε εκεί όμως δεν το περίμενε.
«Είχαν κλομπ και ασπίδες. Όλοι στέκονταν προσοχή όταν έμπαινε ο αρχηγός. Και μιλούσαν για το πώς έδερναν ομοφυλόφιλους ή έγχρωμους ανθρώπους», διηγείται στο βρετανικό δίκτυο ξεσπώντας σε κλάματα. Αυτό που πραγματικά τη σόκαρε όμως ήταν ο… τιμοκατάλογος που της ανέλυσε ένα μέλος της Χρυσής Αυγής, για να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Πιο απλά, για να επιτεθεί σε κάποιον με δική της εντολή.
«Με επισκέφθηκε και μου έκανε μία προσφορά. Θα έσπαγε το χέρι και το πόδι κάποιου για 300 ευρώ. Θα έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητο για 1.000 ευρώ. Θα έστελνε κάποιον στο νοσοκομείο για ένα μήνα με 1.500 ευρώ», διηγείται η γυναίκα, που έπειτα από αυτό έκοψε κάθε επικοινωνία με την οργάνωση. Τότε αντιλήφθηκε πως δεν ήταν τόσο εύκολο να ξεφύγει.
«Ο ίδιος επέστρεψε και μου είπε να μην πω λέξη σε κανέναν γιατί τότε θα μας έκαιγε ζωντανούς», αποκαλύπτει.
Το BBC παραθέτει και την μαρτυρία Πακιστανού ο οποίος υποστηρίζει ότι μαχαιρώθηκε 3 φορές από μέλη της Χρυσής Αυγής.
Καταγγέλλει μάλιστα ότι η Αστυνομία δεν έκανε τίποτα. Δεν έχει γίνει καν έρευνα γιατί είναι ξένος.
«Η Αστυνομία ποτέ δεν μας υπερασπίζεται. Αν είχαν μαχαιρώσει Έλληνα θα κυνηγούσαν τον δράστη. Εγώ φοβάμαι να βγω στο δρόμο».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτός ο τιμοκατάλογος. Ο άλλος τιμοκατάλογος για το πόσα θέλουν για να "δώσουν" μέχρι πρότινος συναγωνιστές τους, πού είναι; Γιατί απ' ό,τι φαίνεται σ' αυτό το σπορ οι χρυσαυγίτες είναι μακράν πρώτοι και κερδίζουν το χρυσό.