Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης προειδοποιεί: Οι εκλογές βλάπτουν σοβαρά τη δημοκρατία…


Μπαλτάκος: Η καταψήφιση οποιουδήποτε νομοσχεδίου οδηγεί σε εκλογές. Νέες ακόμη πιο σαφείς προειδοποιήσεις τόσο προς το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας όσο και προς τους κυβερνητικούς εταίρους της, απηύθυνε ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος, επαναλαμβάνοντας ότι σε ενδεχόμενη καταψήφιση νομοσχεδίου η χώρα θα οδηγεί σε πρόωρες εκλογές.

«Ας μην δοκιμάσουν την αποφασιστικότητα του πρωθυπουργού», είπε ο κ. Μπαλτάκος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, την ώρα που στη Βουλή συζητείται το νομοσχέδιο για το νέο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογες επισημάνσεις είχαν γίνει από τον κ. Μπαλτάκο και τις προηγούμενες ημέρες με αφορμή τις αποστάσεις που δήλωναν ότι θα έπαιρναν από τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα της τρόικας βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. «Όποιος θέλει καταψηφίζει το πολυνομοσχέδιο, αλλά να ξέρει ότι αν καταψηφιστεί θα πάμε σε εκλογές μέσα στον Αύγουστο», είχε πει ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, ο οποίος είναι γνωστό ότι απηχεί τις απόψεις του πρωθυπουργού για τα ζητήματα που αφορούν τα ζητήματα της κοινοβουλευτι8κής λειτουργίας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: