Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

«Δεν υπάρχει Aριστερά που να μην είναι μαρξιστική…κάποια πράγματα είναι ντροπή μας…». Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ «χαλάει τη σούπα» στην ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος στο Αγρίνιο (video)


Τα βίντεο είναι από την ιδρυτική διακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο. Στέλεχος του κόμματος (φωτογραφία) άσκησε έντονη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για την πορεία του («είσαι σοσιαλδημοκράτης», λέει κάποια στιγμή σε σύντροφό του) και την μεταγραφή (από το ΠΑΣΟΚ) Κουρουμπλή προκαλώντας τις αποδοκιμασίες συγγενών του βουλευτή (μεταγραφές κι αυτοί στο ΣΥΡΙΖΑ…) που βρίσκονταν στην αίθουσα και ζητούσαν να του αφαιρεθεί το μικρόφωνο.

Μεταξύ άλλων είπε: «Αλλιώς την έχω εγώ την αριστερά στο ξερό μ’ το κεφάλι και ντρέπομαι και θα συνεχίσω να ντρέπομαι που θα έχω κυβερνητικό εκπρόσωπο τον Κουρουμπλή. Πολύ καλός ο Κουρουμπλής αλλά είναι στην άλλη πλευρά του φεγγαριού. Όσοι τον αγαπάτε στηρίξτε τον αλλά μακριά από την αριστερά. Η αριστερά είναι ποτάμια αίμα, είναι φαράγγια που γέμισαν. Δεν είναι ρουσφετολογικό (κόμμα)…». (Τα βίντεο από το Agrinio.net)


Όταν κάποιος από τους παρευρισκόμενους του είπε ότι ο Κουρουμπλής πήρε 55 χιλιάδες ψήφους τότε του απάντησε να σκεφτεί πόσους αριστερούς έδιωξε «τα πράγματα έχουν δυο όψεις. Δεν έχουν τι πήραμε, έχουν και τι χάσαμε. Λέτε, πόσες χιλιάδες ψήφους πήρε. Βέβαια με τέτοιο μηχανισμό και με τέτοιο ρουσφέτι τι θα έκανε ο άνθρωπος».


Στη συνέχεια,  προπηλακίστηκε (δεύτερo βίντεο)  από τους μαινόμενους συγγενείς του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ  Κουρουμπλή, στο διάδρομο της αίθουσας που γινόταν η εκδήλωση….

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μηπως ο συντροφος ειναι κατα λαθος εκει και οχι εκει που επρεπε να ειναι?

Ανώνυμος είπε...

μήπως και το κόμμα θα μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο, ώστε ο σύντροφος να είναι εκεί που έπρεπε να είναι και όχι εκεί που κατά λάθος είναι;

blogsevikos είπε...

από την πολλή δημοκρατία του την έπεσαν...

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

Κάποιοι έντιμοι αγωνιστές έστω και αργά καταλαβαίνουν...