Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Εθελοντές Καταδότες: Μια δουλειά που οι χρυσαυγίτες ξέρουν καλά




Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Κουτί της Πανδώρας, από σήμερα άρχισε εντατικός έλεγχος για την αντιμετώπιση της "λαθρεπιβίβασης" στα ΜΜΜ. Πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ οι έλεγχοι θα ενισχυθούν με την ενεργοποίηση των εθελοντών ελεγκτών...

Γνωρίζουμε από πριν ποιοί θα είναι αυτοί οι "εθελοντές". Οι απόγονοι των ταγματασφαλιτών και των δοσίλογων της κατοχής, τα "Χρυσά Παιδιά" (κατά την προσφώνηση του μητροπολίτη Κονίτσης) του φασισμού, οι Χρυσαυγίτες.

Και  από ότι γνωρίζουμε ήδη ανεπίσημα έχουν αναλάβει εθελοντικά αυτό τον ρόλο και με πρόσχημα τον έλεγχο εισιτηρίων, επιτίθενται μέσα σε λωφορεία σε μετανάστες, αδιάκριτα αν έχουν πληρώσει εισιτήριο. Ο "έλεγχος εισιτηρίων" αποτελεί γι' αυτούς ένα πεδίο βολής, μια πρόβα ανάληψης ευρύτερων "καθηκόντων" ρουφιανιάς και καταστολής.

Πάντα με τη συνεργασία του κράτους και των υπηρεσιών του.

Να μην ανεχθούμε τους ταγματασφαλίτες και την εξουσία που τους παραχωρεί το κράτος και τα αφεντικά του. Θ.

5 σχόλια:

christina είπε...

Ετσι μπράβο, τώρα ησύχασα. Είπα και γω είναι εποχή να πληρώνουμε έξτρα προσωπικό; Άντε βρε, ας περνάνε κι απ τα σπίτια να εισπράτουν φόρους και χαράτσια,επιτέλους να μπει τάξη,να λειτουργήσει η δημοκρατία βρε αδελφέ.

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες και τους ισλαμοφασίστες που ήταν μια χαρά συνεργάτες των Ναζι
στην Ευρώπη.

Αλλά δεν πρέπει να πεις κάτι για αυτο που έγινε χθες στην Αθηνα μηπως και προσβάλεις τους ψηφοφόρους σας, πακιστανούς.

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=55767&Itemid=139

αντε και "καλή γραμμη", ;-)

Ανώνυμος είπε...

Σπάστε τους στο ξύλο!

Al Lios είπε...

γυρνα στον ταφο σου γερμανοτσολια

Ανώνυμος είπε...

οανωνυμοσ φασιστας βλεπει φαντασματα ποιος ξεχασε ποιον πιο υποστηριξε και ανεδειξα τους αδελφους μουσουλμανους στην αιγυπτο πιος τους μαχητες της ελευθεριας παντου πισω απο μια φανατικη ομαδα ισλαμιστων κρυβεται η ΣΙΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΥΠΕΡΑΣΠΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΓΓΚΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΝΩ ΕΣΥ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ