Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

This country is a country, it's not a business! (video). Η Λιάνα Κανέλλη στο CNN

Καταπέλτης ήταν για άλλη μια φορά η βουλευτής του Κ.Κ.Ε Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στα τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού. Μιλώντας πριν λίγες ώρες  στο αμερικανικό δίκτυο CNN, τόνισε ότι ήταν καταστροφή η είσοδος της Ελλάδας στην Ευρωζώνη και θα είναι καταστροφή η παραμονή της: «Εγώ και πολλοί άλλοι θέλουμε μια ωραία έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη. Θέλουμε τη ζωή μας πίσω» είπε, χαρακτηρίζοντας την Ελλάδα «παράπλευρη απώλεια του δυτικού καπιταλισμού».

Ενώ στην Ελλάδα κυριαρχούσαν οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις με τις παραιτήσεις υπουργών και ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι καταψηφίση του «μνημονίου 2»", οδηγεί τη χώρα σε άτακτη χρεοκοπία, η Λιάνα Κανέλλη τάχθηκε δημοσίως υπέρ της εξοδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. 

Η Λιάνα Κανέλλη ζήτησε την άμεση διεξαγωγή εκλογών: «Αυτό που χρειαζόμαστε είναι εκλογές τώρα. Δεν υπάρχει νομιμοποίηση για να υπογράψουμε το μέλλον δύο-τριών γενεών. Κανείς δεν εξέλεξε τον Λουκά Παπαδήμο. Επιλέχθηκε», ανέφερε. «Θα αντισταθούμε μέχρι την τελευταία μας πνοή».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι για το χρέος της χώρας δεν ευθύνονται οι Έλληνες πολίτες: «Δανείσατε χρήματα με την ελπίδα να τα πάρετε πίσω, όχι με το να πάρετε τη ζωή των Ελλήνων πίσω, ως τιμωρία. Το χρέος δεν είναι των Ελλήνων πολιτών, δεν πήραν οι Έλληνες πολίτες τα χρήματα», υπογράμμισε.






2 σχόλια:

kariatida62 είπε...

Θα αντισταθούμε!!! Οπως τους μήνυσε...και να το βάλουν καλά στο μυαλό τους!

Scorpion49 είπε...

Αυτή είναι καπετάνισσα, κι’ ας προέρχεται από σαλόνια. Εύχομαι να μην μας απογοητεύσει όπως η κυρία Δαμανάκη, θα είναι τρομερό πλήγμα για το ΚΚΕ. Μια κακή σκέψη έκανα κι’ αυτή από φόβο, μπας και χάσουμε αυτήν την δυναμική-σημαντική παρουσία.
Μπράβο Λιάνα!!